Siirry sisältöön
Fatbike safari Hietasaaressa
[]
35,00 € / 2 h
Hinta sisältää 1 henkilön.

Kauppias

Nallikari Safaris info@nallikarisafaris.fi +358 20 731 0110 Y-tunnus: 2833573-4 Kauppiaan ehdot

Nauti rentouttavista luonnon maisemista läskipyöräillen yllättävän lähellä Oulun keskustaa.

Tämä on vähintään viikkoa ennen palvelun toteutumista varattava yksityissafari min. 4 hlö ryhmälle. Vapaat ajat näet suoraan kalenteristamme ja mikäli et löydä kalenterista sopivaa aikaa, voit olla myös yhteydessä suoraan meihin ja tiedustella varaustilannettamme: info@finnaction.fi / 020 731 0110

Mikäli ryhmäkokosi on alle neljä henkilöä, voit valita safarin osallistujamääräksi 4 henkilöä tai osallistua esimerkiksi yksittäisillekin osallistujille tarkoitettuun kiertoajeluun maastopyörillä.

Safari alkaa Nallikarin Lomakylästä, josta suunnataan Hietasaaren kauniita merenranta- ja metsäalueita halkovalle reitille. Safari seuraa niin polkupyöräreittejä kuin polkuja, ja retkellä piipahdetaan myös Nallikarin hiekkarannalla. Retken aikana saatetaan käydä myös Pikisaaressa tai Meri-Toppilan maastopoluilla. Fatbike on polkupyörä, jossa on ylisuuret renkaat. Niiden alhainen ilmanpaine mahdollistaa ajamisen epävakailla alustoilla, kuten lumella, hiekalla, suolla tai mudassa. Safari soveltuu kenelle tahansa perusterveelle henkilölle.

Hinta: 35 € / hlö (sis. alv)

Hinta sisältää: opastuksen, fatbike-pyörän sekä kypärän

Lisäpalvelut: Makkarat ja nokipannukahvit avotulella (12,50 € / hlö)

Milloin: Ympäri vuoden

Osallistujamäärä: 4 - 12 hlöä (pyydä tarjous suuremmille ryhmille)

Varaukset: Viimeistään viikkoa ennen

Lähtöpaikka: Nallikarin Lomakylän vastaanotto, Leiritie 10, 90510 Oulu

Kesto: 1,5 - 2 tuntia

Kielet: suomi, englanti

Julkisen liikenteen kulkuyhteydet: Bussi nro 15 Kaupungintalo - Nallikari 30 min. välein.

Järjestämme tilauksesta fatbike-safareita myös suuremmille, jopa yli 40 hlö ryhmille kerrallaan. Mikäli et löydä varauskalenterista sinulle sopivaa ajankohtaa, suunnittelet esimerkiksi yrityksesi virkistyspäivää tai haluaisit tilata palvelun suuremmalle ryhmälle, ota yhteyttä info@nallikarisafaris.fi / 020 731 0110.