Siirry sisältöön

Tervetuloa elämyksiin!

Nallikari Safaris tarjoaa ulkoilmassa totetutettavia ympärivuotisia aktiviteetti- ja elämyspalveluita Oulussa ja sen lähialueilla. Tukikohtamme sijaitsevat Nallikarissa, aivan merellisen Oulun sydämessä. Elämyskeskuksemme ja välinevuokraamomme palvelee kesäkaudella päivittäin klo 10 - 20 Nallikari Aalto -hotellirakennuksen katutasossa ja konttivuokraamomme sijaitsee Mustasalmen rannalla.


WhatsApp Ota yhteyttä WhatsAppilla (Ma - Pe klo 8-15:30)

Green Activities

Tunnustuksena vastuullisuustyöstämme tuottamillemme ohjelmapalveluille on myönnetty Green Activities -sertifikaatti, joka perustuu ohjelmapalvelualalle suunniteltuihin vastuullisuuskriteereihin. Green Activities -sertifioituna yrityksenä sitoudumme jatkuvasti kehittämään vastuullisuuttamme ja raportoimaan siitä vuosittain tehtävän jatkohakemuksen yhteydessä. Kriteerien noudattaminen todennetaan säännöllisillä auditoinneilla, ja sertifikaatin myöntää ulkopuolinen, riippumaton tuomaristo.Tarjoamme kesäisin melontaa, SUP-lautailua ja veneretkiä, talvisin liukulumikenkäilysafareita ja ympäri vuoden maastopyöräilysafareita sekä opastettuja kalastuspalveluita. Vuokraamme mielellämme välineitämme myös omatoimisille retkille ohjeistaen niiden käytössä ja tarjoten suosituksia kohteista.

Toimimme tiiviissä yhteistyössä Aalto-rakennuksen muiden toimijoiden kanssa, ja saman katon alta löydätkin laadukkaan majoituksen, saunat, porealtaat, ravintolapalvelut sekä fysioterapia- ja hierontapalvelut. Meiltä järjestyvät niin yksittäiset aktiviteetit kuin monipuoliset paketit.

Eri lajien huippuosaajista ja ohjelmapalvelu- ja matkailualalle koulutetuista ammattioppaista koostuvassa henkilöstössämme luonnossa liikkuminen on verissä ja asiantuntevan opastuksen tarjoaminen intohimo. Turvallisuus on meille aina ensisijainen asia, välineemme laadukkaita ja huollettuja ja kumppaniverkostossamme parhaat paikalliset toimijat. Kokemuksemme ulkoilmassa toteutettavista aktiviteeteista takaa huolettomat ja nautinnolliset elämykset ja tarjoaa mahdollisuuden kokea Oulun seudun kauniin luonnon parhaimmillaan.

Palvelumme soveltuvat niin yritysten työhyvinvointi- ja virkistyspäivien ohjelmaksi kuin juhlien ohjelmanumeroksi. Voit kokea palvelumme itseksesi tai esimerkiksi perheen tai ystävien kesken. Järjestämme kokemuksia niin kotimaisille kuin kansainvälisille matkailijoille.


Maksutavat:

Pankki- ja luottokortit / Epassi / Smartum / Edenred


Olemme myös:

Tripadvisorissa

Facebookissa

Instagramissa