Aktiiviset tyky-, tyhy- tai kokouspäivät yrityksille

Tarjoamme laadukkaita ja mieleenpainuvia aktiviteetteja ja elämyksiä yritysryhmille. Ammattitaustamme ja vankan kokemuksemme vuoksi ymmärrämme ulkoilun ja yhteistyön merkityksen työyhteisön hyvinvoinnille. Kaikki palvelumme ovat räätälöitävissä juuri sinun yritysryhmäsi tarpeisiin.


Tyypillisimmin järjestämme yrityshenkilöstölle jonkin yksittäisen opastetun aktiviteetin. Tarjoamme tapahtumapäiviin myös aktiviteettipaketteja, joihin yhdistellään joko osa palveluistamme tai vaikka ne kaikki. Tämä antaa osallistujille mukavan mahdollisuuden kokeilla monia erilaisia lajeja. Tarvittaessa hyödynnämme myös yhteistyöverkostoamme.

Mikäli tapahtumapäivän paikka on jo tiedossa, eikä opastukselle koeta tarvetta, voimme toimittaa välineitä ryhmän omatoimiseen käyttöön ja noutaa ne tapahtuman päätteeksi pois.

Toiveen mukaan voimme ottaa myös koko tapahtumapäivän toteutuksen haltuumme. Tällöin järjestämme aktiviteettiemme lisäksi yhteistyökumppaniemme kautta kaiken kokoustiloista ruokailuun ja saunoista ja paljuista majoitukseen. Päivän huipennukseksi meiltä on mahdollista tilata jopa ilotulitusnäytös.

Alla on lisää tietoa toteuttamistamme aktiviteeteista, jotka voivat joko muodostaa yrityksen tapahtumapäivän ytimen tai olla osa kokonaisuutta:


Melontaretket yrityksille

Melontaretkemme tarjoavat ainutlaatuisen tavan tuoda työporukka yhteen rauhallisen liikunnan parissa ja keskellä Oulun upeita vesistömaisemia. Laadukkaat kajakkimme sopivat kaiken tasoisille melojille ja takaavat turvallisen ja nautinnollisen retkeilyn. Koulutettujen oppaidemme ansiosta osallistujat voivat keskittyä yhdessäoloon ja ympäröivän luonnon kauneuteen. Valittavissa on esimerkiksi suosituin yrityspalvelumme, melontasafari Oulujokisuistoon, joka tarjoaa unohtumattoman elämyksen.

Lue lisää melontaretkistämme yrityksille


Fatbike-retket yrityksille

Haluaisitko kokea seikkailun maastossa? Laadukkaat ja aina huolletut fatbikemme tarjoavat vihan tavan liikkua läpi Oulun parhaiden maastoreittien. Tunnemme alueen läpikotaisin ja mukautamme vauhdin aina ryhmän tarpeisiin. Turvallisuus on meille ensiarvoisen tärkeää, joten tapahtumissanne on aina riittävä määrä oppaita. Palveluun sisältyvät luonnollisesti kypärät ja pimeällä myös valaisimet, joten retkestä voi nauttia huoletta.

Lue lisää fatbike-retkistämme yrityksille


Liukulumikenkäilyretket yrityksille

Kuvittele yritysryhmäsi liikkumassa lumisen metsän tunnelmallisessa hiljaisuudessa keskellä kauneinta talvimaisemaa. Liukulumikenkäily yhdistää aktiivisen liikkumisen ja rauhallisen metsässä käyskentelyn elementit, tarjoten sekä liikunnallisia että henkisesti virkistäviä kokemuksia. Liukulumikengillä tutustumaan helposti paikkoihin, joihin kesällä ei pääse, kuten ojaisiin metsiin tai soihin. Se on täydellinen aktiviteetti yrityksille, jotka haluavat tuoda henkilöstönsä yhteen ja kokea yhdessä unohtumattomia talvisia hetkiä.

Lue lisää liukulumikenkäilyretkistämme yrityksille


Pilkkiretket yrityksille

Kun talvi peittää Oulun merialueen jäävaippaan, tarjoutuu täydellinen tilaisuus kokoontua henkilöstön voimin ja kokea jotain ainutlaatuista: pilkkiretken, joka yhdistää rentoutumisen, tiimiytymisen ja jännityksen saaliin saamisesta. Pilkkiretkemme on suunniteltu takaamaan onnistunut kokemus riippumatta säästä tai aiemmasta kalastuskokemuksesta. Panostamme saalistodennäköisyyteen sekä lämmitettyjen telttojen avulla myös mukavuuteen.

Lue lisää pilkkiretkistämme yrityksille


Yritysolympialaiset

Yritysolympialaiset yhdistävät työyhteisön rentouttavan hauskanpidon ja iloisen yhdessä tekemisen avulla. Tämä aktiviteetti tarjoaa jokaiselle osallistujalle mahdollisuuden nauraa ja loistaa, eikä kova kunto määrittele tapahtumassa pärjäämistä. Palvelu soveltuu dynamiikan vahvistamiseen suuremmissakin ryhmissä. Olympialaiset koostuvat kevyistä lajeista, joissa hikoilun ja hengästymisen sijaan keskiössä on leikkimielinen kilpaileminen, nokkeluus ja yhteistyön voima.

Lue lisää yritysolympialaisistamme


Kaikille aktiviteeteillemme on yhteistä se, että ne tuovat ryhmän jäsenet yhteen ainutlaatuisella tavalla ja auttavat rakentamaan vahvaa tiimihenkeä. Ota yhteyttä ja suunnitellaan yhdessä unohtumaton tapahtumapäivä!

info@nallikarisafaris.fi / 020 731 0110