Siirry sisältöön
Pilkkiretket yrityksille

Pilkkiretket yrityksille: Koe Oulun talvinen merialue ja saaliin riemu

Kun talvi verhoaa Oulun merialueen jään vaippaan, tarjoutuu täydellinen tilaisuus yrityksenne tiimille kokoontua ja kokea jotain ainutlaatuista: pilkkiretken, joka yhdistää rentoutumisen, tiimiytymisen ja jännityksen saaliista. Pilkkiretkemme on suunniteltu takaamaan onnistunut kokemus riippumatta säästä tai kalastuskokemuksesta.


Kalastusasiantuntijamme Jarkko Auno

Pilkkiretkiemme toteutuksesta vastaa Jarkko Auno, intohimoinen urheilukalastaja kohta kolmen vuosikymmenen kokemuksella. Vapaa-ajallaankin Jarkko viettää suurimman osan ajastaan harjoitellen eri kalastusmuotoja. Jarkko on kouluttanut myös muun henkilökuntamme pilkkiretkien toteuttamiseen. Hänen intohimonsa kalastukseen ja laaja tietämys alueen vesistöistä takaavat, että päivä jäällä on sekä opettavainen että viihdyttävä.

Miksi valita meidän pilkkiretket?

Pilkkiretkemme erottuvat edukseen, koska panostamme saaliin mahdollisuuteen ja mukavuuteen:

  • Oppaamme saapuvat jäälle aikaisin kaikuluotaimen kanssa, tavoitteenaan löytää kalaparvet jo ennen kuin ryhmänne astuu jäälle. Tämä lisää huomattavasti mahdollisuuksianne saada saalista.

  • Tarjoamme kaksi kamiinalämmitteistä kahdeksan hengen telttaa sekä kaksi pienempää lämmitettyä telttaa, jotka takaavat mukavuuden jopa kylmimmillä keleillä.

  • Tarvittaessa rakennamme jäälle teltta-wc:n, joka lisää retken viihtyisyyttä ja käytännöllisyyttä.

Herkullinen lisä elämykseen

Retken yhteyteen voimme järjestää myös makkarat lisukkeineen sekä perinteiset pannukahvit, jotka voidaan valmistaa joko avotulella tai kamiinalämmitteisissä teltoissamme kamiinan päällä. Tämä tuo lisämausteen elämykseen, kun voitte nauttia lämpimistä herkuista keskellä jäistä maisemaa.

Jokainen voi nauttia päivästä – kalastuksesta kiinnostunut tai ei

Itse kalastus ei useinkaan kiinnosta kaikkia osallistujia, mutta pilkkiminen kanssamme on elämys, joka ei vaadi aikaisempaa kokemusta tai edes kiinnostusta kalastukseen. Itse kokemus kauniissa talvisessa maisemassa, yhdessä kollegoiden kanssa lämmitetyssä teltassa, on rentouttava ja muistojen arvoinen.

Varusteet ja mukavuus kaikille

Tarjoamme kattavan valikoiman pilkkivälineitä, jotka palvelevat suurempaakin ryhmää, ja tarvittaessa varustamme osallistujat talvihaalareilla ja muilla asianmukaisilla varusteilla. Retkemme ovat huoleton tapa nauttia talvesta, olitpa sitten kokenut pilkkijä tai ensikertalainen. Tule kokemaan Oulun merialueen talvinen kauneus ja tiivistämään työyhteisönne siteitä pilkkiretkellä, joka tarjoaa sekä saaliin jännitystä että rauhoittumista. Jarkko Auno ja muu tiimimme odottavat innolla, että saamme näyttää teille, miksi pilkkiminen on niin kiehtovaa.


  • Mikäli teillä on jo tiedossa tapahtumapäivänne paikka ja koette, että ette tarvitse opastusta, voimme myös toimittaa välineitämme teille omatoimiseen käyttöön ja noutaa ne tapahtumapäivänne päätteeksi pois.

  • Tapahtumapäivänne yhteyteen voimme tarjota myös erilaisia aktiviteettipaketteja, joissa yhdistämme kaikkia palveluitamme ja järjestämme mahdollisuuden kokeilla monta eri lajia. Tarvittaessa hyödynnämme yhteistyöverkostoamme.

  • Halutessanne voimme ottaa koko tapahtumapäivänne toteuttamisen haltuumme. Tällöin aktiviteettiemme lisäksi järjestämme yhteistyökumppaniemme kautta majoituksen, kokoustilat, ruokailut, saunat ja paljut.


Ota yhteyttä, niin suunnitellaan tapahtumanne:

info@nallikarisafaris.fi

020 731 0110