Siirry sisältöön
Fatbike-retket yrityksille

Fatbike-retket yrityksille: Tiimiytymistä poluilla ja luonnossa

Nallikari Safariksen fatbike-retket ovat mitä mainioin tapa vahvistaa yrityksenne yhteishenkeä ja tarjota työntekijöille uuden tavan kokea yhteistyötä ja seikkailua. Retket vievät tiiminne pois päivittäisistä rutiineista ja tarjoavat ainutlaatuisen elämyksen luonnon keskellä.


Miksi valita meidän fatbike-retket?

Fatbike-retkemme on suunniteltu tarjoamaan enemmän kuin pelkkä ajelukokemus. Ne yhdistävät liikunnan, luontokokemukset ja tiimiytymisen täydellisellä tavalla. Laadukkailla ja aina huolletuilla fatbikeillamme pääsette nauttimaan luonnosta ja maastosta turvallisesti ja mukavasti. Pyörämme ovat huippulaatuisia ja takaavat erinomaisen ajokokemuksen kaikille ryhmän jäsenille.

Tunnemme reitit ja opastamme asiantuntevasti

Tuntemme paikalliset reitit perinpohjin, olipa kyseessä sitten Hietasaaren rannat tai Virpiniemen, Kaakkurin liikuntamaan tai Kempeleen Köykkyrin monipuoliset polut. Mukautamme reitin ryhmänne koon ja kunnon mukaan, varmistaen, että jokainen osallistuja tuntee olonsa mukavaksi ja haastetuksi sopivalla tavalla. Retkemme sopivat kaikentasoisille pyöräilijöille, ja suuremmille ryhmille tarjoamme useampia apuoppaita, jotta kaikki pysyvät turvallisesti yhdessä ja nauttivat retkestä.

Turvallisuus ja varusteet

Turvallisuus on etusijalla jokaisella retkellämme. Palveluun sisältyvät kypärät ja tarvittaessa pyörän lamput. Ennen retken alkua käymme läpi pyörien käytön huolellisesti. Oppaamme kommunikoivat radiopuhelimilla, joilla varmistamme, että vauhti on sopiva ja että saamme heti yhteyden kärkeen, mikäli ryhmä ei pysy koossa tai joku on joutunut keskeyttämään. Apuoppaamme ovat apunanne, mikäli joku ryhmästänne jostain syystä joutuu keskeyttämään retken, jolloin muu ryhmä voi jatkaa matkaa.

Mahdollisuus nuotioruokailulle

Matkan varrella on mahdollisuus järjestää myös kevyt nuotioruokailu. Kaikista kohteistamme löytyy laavu tai nuotiopaikka, jossa voimme tarjota esimerkiksi yritysryhmille suosittua nuotioruokailua: makkaraa lisukkeineen, pannukahvia nuotiolla sekä kevyen jälkiruoan ja virvoitusjuomat. Ruokailusta vastaa yleensä oma henkilö, joten ruoka voi olla valmiina taukopaikallanne saapuessanne.

Yritysryhmille räätälöidyt elämykset

Fatbike-retkemme ovat erinomainen keino irrottautua toimiston seinien sisältä ja kokea yhdessä jotain uutta ja virkistävää. Tiiminne kokee yhdessä luonnon kauneuden ja maaston haasteet, mikä luo yhteisiä muistoja ja kokemuksia, jotka vahvistavat työyhteisönne yhteenkuuluvuutta. Olipa tavoitteenne sitten rentoutuminen, tiimin motivointi tai asiakassuhteiden kehittäminen, räätälöimme fatbike-retken täyttämään yrityksenne tarpeet.


  • Mikäli teillä on jo tiedossa tapahtumapäivänne paikka ja koette, että ette tarvitse opastusta, voimme myös toimittaa välineitämme teille omatoimiseen käyttöön ja noutaa ne tapahtumapäivänne päätteeksi pois.

  • Tapahtumapäivänne yhteyteen voimme tarjota myös erilaisia aktiviteettipaketteja, joissa yhdistämme kaikkia palveluitamme ja järjestämme mahdollisuuden kokeilla monta eri lajia. Tarvittaessa hyödynnämme yhteistyöverkostoamme.

  • Halutessanne voimme ottaa koko tapahtumapäivänne toteuttamisen haltuumme. Tällöin aktiviteettiemme lisäksi järjestämme yhteistyökumppaniemme kautta majoituksen, kokoustilat, ruokailut, saunat ja paljut.


Ota yhteyttä meihin ja aloitetaan yhdessä elämyksenne suunnittelu:

info@nallikarisafaris.fi / 020 731 0110