Siirry sisältöön

Yritysolympialaiset – Tiimihenkeä huumorilla höystettynä

Tervetuloa yritysolympialaisiin, joka yhdistää työyhteisönne jäsenet rentouttavan hauskanpidon ja yhdessä tekemisen ilon kautta. Tämä aktiviteetti tarjoaa jokaiselle osallistujalle mahdollisuuden loistaa ja nauraa, eikä kova kunto määrittele tapahtumassa pärjäämistä. Palvelu soveltuu hyvin suuremmillekin ryhmille ja sopii ryhmien dynamiikan vahvistamiseen.

Luomme teille päivän, joka koostuu kevyistä lajeista, joissa hikikarpaloiden sijaan ilmassa on kilpailun ja yhteistyön tuomaa jännitystä. Suunnittelemamme aktiviteetit eivät vaadi maksimaalista ponnistelua, vaan korostavat leikkimielisyyttä ja nokkeluutta – täydellinen konsepti niille, jotka arvostavat älyllistä haastetta ja hyvää huumoria fyysisen rääkin sijaan.

Huoletonta on myös varustautuminen: voit halutessasi unohtaa urheiluvaatteet ja valmistautua viihtymään vapaa-ajan asussa, joka sopii ulkoilmaan ja mahdollistaa liikkumisen vapaasti. Tapahtumamme järjestetään ulkona, jossa voitte hengittää raikasta ilmaa ja ihailla taivaanrannan maisemia, mikä tekee päivästä entistäkin muistorikkaamman. Yritysolympialaisemme on joustava tapahtuma, joten voimme järjestää sen lähes missä tahansa teille sopivassa paikassa. Tarvitsemme vain hieman avointa tilaa, jotta voimme pystyttää leikkimieliset lajikentät – olipa se sitten puisto, toimistorakennuksen piha tai mikä tahansa muu alue, jonka olette valinneet paikaksenne.

Järjestämme monipuolisen kattauksen aktiviteetteja, jotka on suunniteltu viihdyttämään ja yhdistämään työntekijänne. Palvelu toteutetaan ammattioppaidemme toimesta, jotka varmistavat, että kaikki sujuu suunnitelmien mukaan. Tavoittelemme, että jokainen osallistuja tuntee itsensä osaksi tiimiä, riippumatta siitä, onko hän strateginen pelinrakentaja, nokkela arvoituksenratkaisija tai luova ongelmanratkaisija.

Kokonaisuuden kesto on yleensä 1,5-2 tuntia, mikä antaa riittävästi aikaa jokaiselle aktiviteetille ja varmistaa, että päivästä tulee ikimuistoinen kokemus ilman kiireen tuntua. Päivän päätteeksi palkitsemme voittajajoukkueen, kruunaten tapahtuman yhteisöllisen hengen.

Ota yhteyttä ja aloitetaan yhdessä päivänne suunnittelu: info@nallikarisafaris.fi / 020 731 0110