Siirry sisältöön
Melontaretket yrityksille

Melontaretket yrityksille - Yhteistyötä ja luontoelämyksiä Oulun Vesillä

Kun yrityksenne etsii ainutlaatuista tapaa rakentaa tiimihenkeä ja paeta toimiston arkea, Finnactionin melontaretket tarjoavat täydellisen ratkaisun. Melonta yhdistää henkilöstönne luonnonrauhaan ja yhteisen päämäärän tavoitteluun, mikä vahvistaa työyhteisönne siteitä ja edistää yhteistyötä.

Miksi valita meidän melontaretkemme?

Meidän melontaretkemme ovat saavuttaneet suosiota yritysryhmien keskuudessa paitsi kattavan ja laadukkaan kajakkikalustomme ansiosta, myös siksi, että jokainen retki toteutetaan sydämellä ja ammattitaidolla. Meillä on paljon kajakkeja, jotka sopivat eri kokoisille ja taitotason omaaville melojille, ja yhteistyökumppaniemme kautta voimme tarjota lisää kalustoa suurillekin ryhmille. Kokeneet oppaamme ovat vesillä intohimoisesti ja heijastavat omaa rakkauttaan luontoon ja melontaan. Tämä innostus tarttuu helposti mukaan retkelle, ja se näkyy positiivisena energiana, joka välittyy koko tiimillenne.

Laatu ja mukavuus

Kajakkimme ovat suunniteltu niin aloittelijoille kuin kokeneemmillekin melojille. Ne ovat tukevia ja helposti hallittavia, mikä tekee melonnasta turvallisen ja nautinnollisen kokemuksen kaikille osallistujille. Myös tilavammat mallit kookkaammille melojille ja kajakkikaksikot ovat saatavilla, jotta jokainen voi löytää itselleen sopivan välineen. Melonta tapahtuu rauhallisessa tahdissa, mikä mahdollistaa rennon keskustelun ja tiimiytymisen kauniissa maisemissa. Matkan aikana voi ihailla Oulun kauneimpia vesistömaisemia ja antaa arjen kiireiden huuhtoutua pois.

Koulutettu ja kokenut henkilökunta

Koulutetut oppaamme varmistavat, että retkenne sujuu turvallisesti ja suunnitelmienne mukaan. Isommille ryhmille tarjoamme useamman oppaan, jotta jokainen yksityiskohta on huolella hallinnassa. Opas ei ole vain reitin näyttäjä vaan myös varmistamassa turvallisuuden ja sen, että melonta onnistuu jokaiselta.

Suosituin melontaretkemme: Melontasafari Oulujokisuistoon

Yritysryhmien keskuudessa erityisen suosittu on melontasafari Oulujokisuistoon. Tämä retki vie teidät läpi Oulun sydämen ja tarjoaa mahdollisuuden kokea kaupungin vesistöt aivan uudesta näkökulmasta. Retken aikana tiiminne voi tutustua toisiinsa rennommassa ympäristössä ja oppia arvokkaita taitoja, kuten ryhmässä toimimisen merkityksen ja yhdessä päämääriin pyrkimisen. Pääsemme kokemaan melonnan luonnonkauniissa Mustasalmessa ja reitti on suojainen, joten sillä on hyvin pieni säävaraus.

Käytännön tiedot ja varustus

Turvallisuus on aina etusijalla, ja siksi kaikki melontaretkemme sisältävät asianmukaisen opastuksen ja turvallisuuskoulutuksen ennen vesille lähtöä. Tarjoamme kaikki tarvittavat varusteet, kuten pelastusliivit ja vedenpitävät säilytysratkaisut henkilökohtaisille tavaroille. Annamme myös pukeutumisohjeet kaikille osallistujille.

Räätälöidyt elämykset

Jokainen retki on muokattavissa yrityksenne tarpeiden mukaan. Olipa kyseessä tiimin motivointi, strategiapäivän oheisaktiviteetti tai asiakastapahtuma, räätälöimme kokemuksen, joka vastaa tavoitteitanne ja täyttää odotuksenne.


  • Mikäli teillä on jo tiedossa tapahtumapäivänne paikka ja koette, että ette tarvitse opastusta, voimme myös toimittaa välineitämme teille omatoimiseen käyttöön ja noutaa ne tapahtumapäivänne päätteeksi pois.

  • Tapahtumapäivänne yhteyteen voimme tarjota myös erilaisia aktiviteettipaketteja, joissa yhdistämme kaikkia palveluitamme ja järjestämme mahdollisuuden kokeilla monta eri lajia. Tarvittaessa hyödynnämme yhteistyöverkostoamme.

  • Halutessanne voimme ottaa koko tapahtumapäivänne toteuttamisen haltuumme. Tällöin aktiviteettiemme lisäksi järjestämme yhteistyökumppaniemme kautta majoituksen, kokoustilat, ruokailut, saunat ja paljut.


Ota meihin yhteyttä ja aloitetaan suunnittelu yhdessä!

info@nallikarisafaris.fi/ 020 731 0110