Siirry sisältöön
Liukulumikenkäilyretket yrityksille

Liukulumikenkäilyretket yrityksille: Elämyksiä Oulun lumisen luonnon helmassa

Kuvittele yrityksesi tiimi etenemässä yhteistuumin hiljaisessa lumisessa metsässä, keskellä kauneinta talvimaisemaa. Liukulumikenkäily yhdistää aktiivisen liikkumisen ja rauhallisen metsässä käyskentelyn elementit, tarjoten sekä liikunnallisia että henkisesti virkistäviä kokemuksia. Liukulumikengillä on mahdollista tutustua paikkoihin, joihin pääsy olisi kesällä hankalaa tai mahdotonta, kuten ojaisiin metsiin ja soille. Liukulumikenkäily on täydellinen aktiviteetti yrityksille, jotka haluavat hitsata henkilöstönsä yhteen ja kokea unohtumattomia hetkiä talvisessa luonnossa.


Miksi valita Nallikari Safaris -liukulumikenkäilyretket?

Oletko koskaan tullut ajatelleeksi, että Oulusta voisi löytyä upeita talvisia luontomaisemia tai peräti liukulumikenkäilykohteita? Nallikari Safaris tarjoaa mahdollisuuden kokea molemmat yhtäaikaa. Järjestämme retkiä useissa Oulun kohteissa, joista erityisen suosittu on Pilpasuo. Tämä historiallinen suo saa aikaan tunteen kuin aika olisi pysähtynyt ja tarjoaa mahdollisuuden kokea hiljaisuus ja luonnon rauha keskellä lumista erämaata. Pilpasuon reiteillä ryhmäsi liikkuu turvallisesti oppaidemme johdolla. Koulutetut luonto-ohjaajamme jakavat mielellään tietouttaan alueen ainutlaatuisesta luonnosta ja historiasta. Toiveen mukaan järjestämme osallistujille talvivaatteet osana palveluamme.

Liukulumikenkäilyretken kulku

Retki alkaa perusteellisella opastuksella, jossa tutustutaan liukulumikenkien toimintaan ja turvallisuusseikkoihin. Henkilökunta varmistaa, että jokainen osallistuja on valmis ja varustettu lähtemään reitille, joka on valittu juuri ryhmäsi toiveiden ja kyvykkyyden mukaan. Olipa kyseessä rauhallinen kulku Pilpasuon sydämessä tai haastavampi seikkailu, oppaamme varmistavat, että kokemus on sekä miellyttävä että turvallinen.

Tiimiytymistä luonnon keskellä

Retki luonnossa vahvistaa työyhteisön sisäistä yhteenkuuluvuutta. Kun henkilöstö valmistautuu retkelle ja liikkuu sen aikana ryhmässä läpi lumisen maiseman, tiimityöskentely herää eloon luonnostaan. Keskustelut, yhteistyö ja yhteiset haasteet syventävät työtoveruutta ja luovat muistoja, jotka kestävät pitkään.

Turvallisuus ensisijaisena seikkana

Jokaisen retken turvallisuus on meille ensiarvoisen tärkeää. Huolehdimme, että retkeilyvarusteet ovat asianmukaisessa kunnossa ja että kaikki osallistujat perehdytetään liukulumikenkäilyn saloihin ennen matkaan lähtöä. Olemme myös valmistautuneet mahdollisiin retken keskeytyksiin esimerkiksi varavälinein ja vaihtoehtoisin reittisuunnitelmin. Oppaamme valvovat ryhmäsi etenemistä ja ovat aina valmiina auttamaan.

Taukoja ja virkistäytymistä luonnon helmassa

Retken aikana pidämme taukoja, jolloin on mahdollisuus pysähtyä, hengähtää ja nauttia ympäröivästä luonnosta. Pilpasuolla on useita laavuja, joilla voimme järjestää ryhmällesi kevyen nuotioruokailun sisältäen perinteiset nuotiolla keitetyt pannukahvit.

Räätälöidyt liukulumikenkäilyretket

Olipa kyseessä henkilöstön hyvinvoinnin edistäminen, tiimihengen kohottaminen tai luovan ajattelun stimulointi, suunnittelemme retken, joka sopii tavoitteisiinne.


  • Mikäli tapahtumapäiväsi paikka on jo tiedossa ja ryhmäsi ei koe tarvetta opastukslle, voimme toimittaa välineitä myös omatoimiseen käyttöön ja noutaa ne tapahtuman päätteeksi pois.

  • Tarjoamme yritysten tapahtumapäivien yhteyteen myös erilaisia aktiviteettipaketteja, joissa yhdistämme palveluitamme ja järjestämme mahdollisuuden kokeilla montaa eri lajia. Tarvittaessa hyödynnämme yhteistyöverkostoamme.

  • Halutessasi voimme ottaa koko tapahtumapäiväsi toteuttamisen haltuumme. Tällöin voimme aktiviteettiemme lisäksi järjestää yhteistyökumppaniemme kautta tarpeen mukaan niin majoituksen, kokoustilat, ruokailut kuin saunat sekä paljut.


Ota yhteyttä ja suunnitellaan yhdessä yritysryhmällesi sopiva elämys.

020 731 0110 / info@nallikarisafaris.fi