Siirry sisältöön
Liukulumikenkäilyretket yrityksille
[]

Liukulumikenkäilyretket yrityksille: Elämyksiä Oulun lumisen luonnon helmassa

Kuvitelkaa yrityksenne tiimiä liukumassa hiljaisessa lumisessa metsässä, keskellä kauneinta talvimaisemaa. Liukulumikenkäily yhdistää aktiivisen liikkumisen ja rauhallisen metsässä käyskentelyn elementit, tarjoten sekä liikunnallisia että henkisesti virkistäviä kokemuksia. Liukulumikengillä pääsee tutustumaan paikkoihin, joihin kesällä ei olisi pääsyä, kuten ojaisiin metsiin ja suolle. Se on täydellinen aktiviteetti yrityksille, jotka haluavat tiivistää henkilöstönsä yhteen ja kokea yhdessä unohtumattomia hetkiä talvella.


Miksi valita meidän liukulumikenkäilyretket?

Oletteko koskaan ajatelleet, että Oulusta löytyy upeat liukulumikenkäilykohteet? Tarjoamme mahdollisuuden kokea nämä ainutlaatuiset maisemat uudella tavalla. Järjestämme retkiä useissa paikoissa Oulussa, mutta erityisen suosittu kohde ryhmille on Pilpasuo. Tällä historiallisella suolla, jossa tuntuu kuin aika olisi pysähtynyt, voitte kokea hiljaisuuden ja rauhan tunteen keskellä lumista erämaata. Pilpasuon reiteillä liikutte turvallisesti oppaidemme johdolla. Koulutettu luonto-ohjaajamme jakavat mielellään tietoa alueen ainutlaatuisesta luonnosta ja sen historiasta. Lisäksi, jos ryhmänne tarvitsee talvivaatteita, voimme järjestää nekin osana palveluamme.

Liukulumikenkäilyretken kulku

Retki alkaa perusteellisella opastuksella, jossa tutustutaan liukulumikenkien toimintaan ja turvallisuusseikkoihin. Varmistamme, että jokainen osallistuja on valmis ja varustettu lähtemään reitille, joka on valittu juuri teidän ryhmänne toiveiden ja kyvykkyyksien mukaan. Olipa valintanne rauhallinen kulkeminen Pilpasuon sydämessä tai haastavampi seikkailu, oppaamme varmistavat, että kokemus on sekä miellyttävä että turvallinen.

Tiimiytymistä luonnon keskellä

Retki luonnossa vahvistaa työyhteisön sisäistä yhteenkuuluvuutta. Liukulumikenkäilyn aikana tiimityöskentely tulee luonnostaan, kun ryhmä liikkuu yhtenäisenä kokonaisuutena läpi lumisen maiseman. Keskustelut, yhteistyö ja yhteiset haasteet syventävät työtoveruutta ja luovat muistoja, jotka kestävät pitkään.

Turvallisuus ensisijaisena

Jokaisen retken turvallisuus on meille ensiarvoisen tärkeää. Huolehdimme, että retkeilyvarusteet ovat asianmukaiset ja että kaikki osallistujat perehdytetään liukulumikenkäilyn saloihin ennen matkaan lähtöä. Olemme myös valmistautuneet mahdollisiin retken keskeytyksiin esimerkiksi varalumikenkiä kuljettamalla ja reittivaihtoehtoja suunnitellen. Oppaamme valvovat ryhmän etenemistä ja ovat aina valmiita auttamaan tarvittaessa.

Taukoja ja virkistäytymistä luonnon helmassa

Retken aikana pidämme taukoja, jolloin on mahdollisuus pysähtyä, hengähtää ja nauttia ympäröivästä luonnosta. Pilpasuolla on useita laavuja, joilla voimme järjestää ryhmällenne kevyen nuotioruokailun sisältäen perinteiset pannukahvit nuotiolla.

Räätälöidyt liukulumikenkäilyretket

Olipa kyseessä henkilöstön hyvinvoinnin edistäminen, tiimihengen kohottaminen tai luovan ajattelun stimulointi, suunnittelemme retken, joka sopii tavoitteisiinne.


  • Mikäli teillä on jo tiedossa tapahtumapäivänne paikka ja koette, että ette tarvitse opastusta, voimme myös toimittaa välineitämme teille omatoimiseen käyttöön ja noutaa ne tapahtumapäivänne päätteeksi pois.

  • Tapahtumapäivänne yhteyteen voimme tarjota myös erilaisia aktiviteettipaketteja, joissa yhdistämme kaikkia palveluitamme ja järjestämme mahdollisuuden kokeilla monta eri lajia. Tarvittaessa hyödynnämme yhteistyöverkostoamme.

  • Halutessanne voimme ottaa koko tapahtumapäivänne toteuttamisen haltuumme. Tällöin aktiviteettiemme lisäksi järjestämme yhteistyökumppaniemme kautta majoituksen, kokoustilat, ruokailut, saunat ja paljut.


Ota yhteyttä ja aloittakaamme yhdessä yrityksellenne sopivan elämyksen suunnittelu.

020 731 0110 / info@nallikarisafaris.fi