Siirry sisältöön
Nallikari Safaris -kausikortti - Kesä 2024
Hinta 149,00 € / kpl

Kauppias

Nallikari Safarisinfo@nallikarisafaris.fi+358 20 731 0110Y-tunnus:2833573-4Kauppiaan ehdot

Nallikari Safaris -kausikortti - Kesä 2024

Nallikarin ihanasta kesästä voisi nauttia aktiviteettien merkeissä vaikka joka päivä. Nyt se on myös mahdollista!

Nallikari Safaris -kausikortti on kuin lippu kesään, joka avaa unohtumattomat vesiseikkailut ja tunnelmalliset pyöräretket koko kesäkaudelle 2024. Tämä oiva tilaisuus nauttia Oulun kauneimmista maisemista liikunnallisten aktiviteettien parissa lähes milloin vain haluat.


Nopean tilaajan etu!

Nallikari Safaris tarjoaa kesän 2024 kausikortin 50 ensimmäiselle tilaajalle erikoishintaan 149 € (norm. 189 €). Ole nopea ja käytä tilaisuus hyväksi joko itse tai ilahduta läheistäsi. Kausikortti on nimittäin saatavilla myös kätevänä lahjakorttina!


Elämyskeskus Nallikarissa

Nallikarin Elämyskeskus

Avaamme keväällä 2024 elämyskeskuksen upouuden Nallikari Aalto -rakennuksen katutasoon. Aivan Oulun kuuluisimman uimarannan edustalla sijaitsevasta keskuksesta noudat helposti vuokravälineet ja aloitat joko omatoimisen tai ohjatun seikkailun. Sään suosiessa voi melomaan tai SUP-lautailemaan lähteä suoraan keskuksen edustalta ja tuulisemmalla säällä puolestaan suunnata läheistä Mustasalmea pitkin Oulujokisuistoon. Keskuksestamme saat myös maastopyörät, joilla Oulua on mukava lähteä tutkimaan läheisiä maastoreittejä ja erinomaisia pyöräteitä pitkin.

Elämyskeskuksemme naapurissa palvelee tunnelmallinen italialaistyylinen ravintola, jonka terassilta avautuvat upeat maisemat suoraan Nallikarin uimarannalle ja merelle. Aktiviteettien yhteydessä nautit siis vaivatta herkullisen aterian ja viilentävät virvokkeet. Samasta rakennuksesta löydät myös fysioterapia- ja hierontapalvelut sekä majoitustilat.

Joustavaa liikkumista

Jos kova tuuli yllättää ja aktiviteetin aloittaminen meren rannalta ei onnistu, voit noutaa välineet Mustasalmen rannalla sijaitsevalta vuokraamokontiltamme. Oulujokisuiston suojaisa vesistö ja maastot tarjoavat upeat mahdollisuudet nauttia elämyksistä ja aktiviteeteista hyvin usein myös kovan merenkäynnin aikaan.

Mihin kausikortti käy?

Nallikari Safaris -kausikortti oikeuttaa välinevuokraukseen jopa päivittäin ja tarjoaa mahtavia safarietuja koko kesäkauden 1.6. - 31.8.2024.

Kausikorttilaisena välinevuokraukset 2-tunniksi maksutta:

  • Kajakki + mela + liivit + aukkopeite (norm. 35 € / kerta)

  • Fatbike + kypärä (norm. 25 € / kerta)

  • SUP-lauta + mela + liivit (norm. 35 € / kerta)

Yleiset melontasafarit:

Vuokravälineiden käytön ohella Nallikari Safaris -kausikortti oikeuttaa tuntuvaan alennukseen yleisillä safareillamme. Kausikorttilaisena kertamaksu on vain 10 €. (norm. 49 € / kerta).

Pidemmät seikkailut

Kausikorttilaisena saat vuokravälineet käyttöösi koko päiväksi tai vaikka useammaksi vuorokaudeksi edullisella kertamaksulla:

  • Koko päivä: 10 € (norm. 40 - 60 €)

  • Vuorokausi: 15 € / vrk (norm. 50 - 70 € / vrk)

Tee kesästäsi unohtumaton! Nallikari Safaris -kausikortteja myydään rajallinen määrä, joten toimi nopeasti ja tee tilaus niin kauan kuin kortteja riittää.


Vuokravälineemme ovat kausikorttilaisten käytettävissä elämyskeskuksemme aukioloaikoina aina, kun ne ovat vapaana. Mikäli varaus tehdään vähintään vuorokaudelle ja korttilaisella on välineille turvalliset säilytysmahdollisuudet, ne voi ottaa myös mukaan ja palauttaa elämyskeskuksen aukioloaikoina.

Nallikari Safaris -elämyskeskus on avoinna päivittäin klo 10-20. Välineiden saatavuus on tarkistettavissa suoraan ajanvarauskalenteristamme.

Kausikorttilaisen on mahdollista käyttää melonnassa myös kajakkikaksikkoa tai avokanoottia, jolloin maksetaan puolet normaalista vuokraushinnasta.