Siirry sisältöön
Jopo-pyörät useiksi päiviksi
Alkaen 120,00 € / 6 vrk
Valitse päivämäärä nähdäksesi tarkan hinnoittelun.

Kauppias

Nallikari Safarisinfo@nallikarisafaris.fi+358 20 731 0110Y-tunnus:2833573-4Kauppiaan ehdot

Vuokraa Jopo-pyörä Oulun Nallikarista vaikka useammaksi vuorokaudeksi ja tutustu Ouluun omatoimisesti.

Kesäkaudella 1.6.–31.8. vuokraamme Jopo-pyöriä Nallikarin Elämyskeskuksestamme, (Nallikarinranta 10, 90510 Oulu, Nallikari Aalto -hotellirakennuksen alakerta).


Vuokraaminen on vaivatonta: tarkista sopiva ajankohta kalenteristamme, tee varaus, ja nouda Jopo-pyöräsi Oulun Nallikarista. Annamme mukaasi pyörän lukon, jolla voit lukita pyöräsi.

Maksutapoina hyväksymme yleisimmät liikunta- ja kulttuuriedut. Epassi ja Smartum ovat valittavissa maksutavoiksi verkkokaupassamme (toimii vain yhdelle Jopolle kerrallaan). Edenredillä maksavien tulee lähettää sähköpostiviesti osoitteeseen info@nallikarisafaris.fi, ja teemme varauksen manuaalisesti. Maksu suoritetaan Edenred-mobiilisovelluksessa vastaavalle summalle.


  • Vuokraushinta Jopo-pyörä + kypärä: 20 € / yhden yön yli


Kesäkaudella 1.6.–31.8. Elämyskeskuksemme palvelee päivittäin klo 10–20. Kun teet Jopo-pyörän varauksen vähintään yhden yön yli, voit noutaa ja palauttaa pyörän mihin tahansa kellonaikaan aukioloaikojemme puitteissa.

Olethan yhteydessä numeroon +358 20 731 0110 tai sähköpostitse osoitteeseen info@nallikarisafaris.fi, jos:

  • haluat vuokrata Jopo-pyöriä isommalle, vähintään neljän hengen ryhmälle, eikä varauskalenterissa ole riittävästi kalustoa vapaana.

  • haluat vuokrauksen toimituksen ja/tai noudon kanssa apua (toimitus + nouto alkaen 100 €, riippuen pyörien määrästä).