Siirry sisältöön
Kalastuskajakit
[]
Alkaen 45,00 € / 2 h
Valitse päivämäärä nähdäksesi tarkan hinnoittelun.

Kauppias

Nallikari Safaris info@nallikarisafaris.fi +358 20 731 0110 Y-tunnus: 2833573-4 Kauppiaan ehdot

Vuokraa kalastuskajakki Oulun Nallikarista joko kalastukseen tai retkeilyyn.

Kesäkaudella 1.6 - 31.8 vuokraamomme on avoinna joka päivä klo 13 - 18 (säävarauksella).

Muina ajankohtina palvelemme tilauksesta.

Varmistaaksesi, että välineitä on vapaana toivomanasi ajankohtana, suosittelemme tekemään ennakkovarauksen varausjärjestelmämme kautta. Katso vain kalenterista vapaa ajankohta ja tee varaus!

Tilauksen maksutapana käyvät myös yleisimmät liikunta- ja kulttuuriedut. Epassi ja Smartum ovat valittavissa maksutavoiksi suoraan verkkokaupassamme (toimii vain yhdelle välineelle kerrallaan). Edenredillä maksaessasi valitse verkkokaupassamme maksutavaksi tilisiirto ja suorita maksu vastaavalle summalle Edenred mobiilisovelluksessa (Finnaction Oy). Käsittelemme tilauksesi tämän jälkeen.


Vuokrattavat kalastuskajakkimme liikkuvat joko meloen tai varustukseen kuuluvin polkimin. Kalastuskajakeissa on mukava istuin ja vapatelineet, joten ne soveltuvat täydellisesti rentoon kalastukseen. Vuokraan sisältyy aina myös mela, yleiskoon kelluntaliivit sekä turvallisuusohjeistus ja pikaopastus melontatekniikkaan.


Kalastuskajakin vuokraushinnat:

  • 2 tuntia: 45 €

  • 3 tuntia: 50 €

  • 4 - 5 tuntia: 55 €

  • 6 - 8 tuntia: 70 €

Kun teet varauksen järjestelmämme kautta, tulemme luovuttamaan välineet tilaamanasi ajankohtana.

Vuokraamokonttimme sijaitsee Vellamontiellä Nalikarissa, viihtyisän Mustasalmen rannalla, joka on myös yksi Oulun melontareitistön rantautumispaikoista. Perille löydät kulkemalla Vellamontien päästä noin 100 metriä pyörätietä pitkin oikealle.

Mustasalmea pitkin pääset helposti kalastamaan joko Oulujokisuistoon tai merelle. Jokisuistosta on mahdollisuus saada siiman päähän esimerkiksi kuhaa, ahventa ja haukea. Hyvällä tuurilla uistinta voi puraista myös lohi tai taimen. Mereltä puolestaan löytyy esimerkiksi mukavia ahvenen jigikalastuspaikkoja.

Kajakkikalastuksen ohessa pääset ihailemaan myös kaupunkimaisemia mukavan erilaisesta perspektiivistä. Vuokraamokontissamme on kaksi kalastuskajakkia, joten voit lähteä viettämään kalastuspäivää myös kaverisi kanssa!


Mikäli haluat vuokrata kalastuskajakin useammalle päivälle, ota yhteyttä: +358 20 731 0110 / info@nallikarisafaris.fi