Siirry sisältöön
Kalastuskajakit
Alkaen 45,00 € / 3 h
Valitse päivämäärä nähdäksesi tarkan hinnoittelun.

Kauppias

Nallikari Safarisinfo@nallikarisafaris.fi+358 20 731 0110Y-tunnus:2833573-4Kauppiaan ehdot

Enää ei kalastus voi olla helpompaa ja rennompaa! Tarkista vain kalenterista sopiva ajankohta, tee varaus ja lähde vesille polkimilla liikkuvalla kalastuskajakilla Nallikarista. Tämä on rentoa kalastusta parhaimmillaan.

Kajakkikalastus tarjoaa täysin ainutlaatuisen ja rauhallisen kalastuskokemuksen Elämyskeskuksestamme käsin. Oulun merialue tarjoaa mahdollisuuksia esimerkiksi ahvenen jigikalastukseen, kun taas Oulujokisuistosta saatat napata lisäksi kuhaa ja haukea. Oikein hyvällä tuurilla taimen tai lohikin saattaa napata vieheeseen.


Vuokraamomme sijaitsee Nallikarin rannan edustalla Aalto-hotellirakennuksen alakerrassa katutasossa (Nallikarinranta 10).

Vuokrattavat kalastuskajakkimme ovat varustettu polkimilla ja niitä voi myös meloa. Kajakeissa on mukavat istuimet ja vapatelineet, mikä tekee niistä täydellisen valinnan rentoon kalastukseen. Vuokraan sisältyy aina mela ja yleiskokoiset kelluntaliivit.

Kesäkaudella 1.6.–31.8. vuokraamomme on avoinna päivittäin klo 10–20 (säävarauksella). Varmistaaksesi, että välineet ovat vapaana toivomanasi ajankohtana, suosittelemme tekemään ennakkovarauksen varausjärjestelmämme kautta. Tarkista vain kalenterista vapaa ajankohta ja tee varaus!

Maksutapoina hyväksymme yleisimmät liikunta- ja kulttuuriedut. Epassi ja Smartum ovat valittavissa maksutavoiksi verkkokaupassamme (toimii vain yhdelle fatbikelle kerrallaan). Edenredillä maksavien tulee lähettää sähköpostiviesti osoitteeseen info@nallikarisafaris.fi, ja teemme varauksen manuaalisesti. Maksu suoritetaan Edenred-mobiilisovelluksessa vastaavalle summalle.


Kalastuskajakin vuokraushinnat:

  • 3 tuntia: 45 €

  • 5 tuntia: 55 €

  • 8 tuntia: 65 €


Meiltä löytyy myös useita kalastuskajakkeja, joten voit lähteä kalaan myös vaikka ystäväsi kanssa.

Lisäpalveluna tarjoamme heittokalastusvavan ja muutamia jigivieheitä hintaan 25 € / setti.

Mikäli haluat vuokrata kalastuskajakin useammaksi päiväksi, ota yhteyttä numeroon +358 20 731 0110 tai sähköpostitse info@nallikarisafaris.fi.