Siirry sisältöön
Alkaen 40,00 € / 8 h
Valitse päivämäärä nähdäksesi tarkan hinnoittelun.

Kauppias

Nallikari Safarisinfo@nallikarisafaris.fi+358 20 731 0110Y-tunnus:2833573-4Kauppiaan ehdot

Vuokraa avokanoottikaksikko varusteineen Oulun Nallikarista ja nauti kaupungin kauneimmista maisemista omatoimisesti.

Tapaamme vuokraamollamme, joka sijaitsee Nallikarin rannan edustalla Aalto-hotellirakennuksen alakerrassa katutasossa. Henkilökuntamme antaa teille ohjeet kanootin noutoon siellä.

Kanootit noudetaan konttivuokraamoltamme, joka sijaitsee suoraan luonnonkauniilla ja suojaisalla Mustasalmen rannalla. Konttivuokraamomme sijaitsee noin 10 minuutin kävelymatkan päässä Aalto-hotellirakennuksesta. Suosittelemme kanootinvuokraajia saapumaan paikalle vähintään 20 minuuttia ennen vuokrauksen alkua.

Oulujokisuiston melontareitistö

Kanoottien vuokraajille Nallikari tarjoaa upeat puitteet, sillä suoraan vuokraamokontiltamme pääset joko merelle tai Mustasalmea pitkin Oulujokisuistoon. Lähde omatoimiselle melontaretkelle yksin tai vaikkapa perheen tai kavereiden kesken.

Kesäkaudella, 1.6 - 31.8, vuokraamomme on avoinna joka päivä kello 10:00 - 20:00 (säävarauksella). Välineiden saatavuuden varmistamiseksi toivomanasi ajankohtana suosittelemme tekemään ennakkovarauksen varausjärjestelmämme kautta. Tarkista vain kalenterista vapaa ajankohta ja tee varaus!


Tilauksen maksutapoina hyväksymme myös yleisimmät liikunta- ja kulttuuriedut. Epassi ja Smartum ovat valittavissa maksutavoiksi suoraan verkkokaupassamme, mutta huomioithan, että tämä toimii vain yhden välineen kohdalla kerrallaan. Mikäli haluat maksaa Edenredillä, ota yhteyttä sähköpostitse, niin hoidamme tilauksen manuaalisesti.

Vuokraushinnat:

  • 2 tuntia: 40 €

  • 3 tuntia: 45 €

  • 5 tuntia: 55 €

  • 8 tuntia: 65 €

Meiltä on tilattavissa myös lahjakortti kanoottien vuokraukseen.