Siirry sisältöön
Kanootit
[]
Alkaen 45,00 € / 2 h
Valitse päivämäärä nähdäksesi tarkan hinnoittelun.

Kauppias

Nallikari Safaris info@nallikarisafaris.fi +358 20 731 0110 Y-tunnus: 2833573-4 Kauppiaan ehdot

Vuokraa kanootti varusteineen Oulun Nallikarista ja nauti kaupungin kauneimmista maisemista omatoimisesti.

Kesäkaudella 1.6 - 31.8 vuokraamomme on avoinna joka päivä klo 13 - 18 (säävarauksella).

Muina ajankohtina palvelemme tilauksesta.

Varmistaaksesi, että välineitä on vapaana toivomanasi ajankohtana, suosittelemme tekemään ennakkovarauksen varausjärjestelmämme kautta. Katso vain kalenterista vapaa ajankohta ja tee varaus!

Tilauksen maksutapana käyvät myös yleisimmät liikunta- ja kulttuuriedut. Epassi ja Smartum ovat valittavissa maksutavoiksi suoraan verkkokaupassamme (toimii vain yhdelle välineelle kerrallaan). Edenredillä maksaessasi valitse verkkokaupassamme maksutavaksi tilisiirto ja suorita maksu vastaavalle summalle Edenred mobiilisovelluksessa (Finnaction Oy). Käsittelemme tilauksesi tämän jälkeen.


Vuokrattavat kanoottikaksikkomme ovat helppoja, tukevia ja suuntavakaita melottavia. Kanootin vuokraan sisältyvät melat, yleiskoon kelluntaliivit, turvallisuusohjeistus sekä pikaopastus melontatekniikkaan.


Kanootin vuokraushinnat:

  • 2 tuntia: 45 €

  • 3 tuntia: 50 €

  • 8 tuntia: 70 €

Vuokraamokonttimme sijaitsee Vellamontiellä Nalikarissa, viihtyisän Mustasalmen rannalla, joka on myös yksi Oulun melontareitistön rantautumispaikoista. Perille löydät kulkemalla Vellamontien päästä noin 100 metriä pyörätietä pitkin oikealle.

Oulu on upea melontakaupunki, jossa luontoelämykset odottavat yllättävän lähellä keskustaa ja kaupunkimaisemat ovat ihailtavissa mukavan erilaisesta perspektiivistä. Mustasalmi on melontaa ajatellen erityisen kaunis kohde, joka avaa helpon yhteyden niin Oulujokisuistoon kuin merelle.

Lähde omatoimiselle melontaretkelle vaikkapa perheen tai kavereiden kesken.

Mikäli haluat vuokrata kanootin useammalle päivälle, ota yhteyttä +358 20 731 0110 / info@nallikarisafaris.fi