Siirry sisältöön
Kaupunkipyörät useiksi päiviksi
Alkaen 20,00 € / vrk
Valitse päivämäärä nähdäksesi tarkan hinnoittelun.

Kauppias

Nallikari Safarisinfo@nallikarisafaris.fi+358 20 731 0110Y-tunnus:2833573-4Kauppiaan ehdot

Vuokraa kaupunkipyörä Nallikarista vaikka useammaksi vuorokaudeksi ja tutustu Ouluun omatoimisesti.

Kesäkaudella 1.6.–31.8. vuokraamme Jopo-merkkisiä kaupunkipyöriä Nallikarin Elämyskeskuksestamme, (Nallikarinranta 10, 90510 Oulu, Nallikari Aalto -hotellirakennuksen alakerta).


Vuokraaminen on vaivatonta: tarkista sopiva ajankohta kalenteristamme, tee varaus, ja ota pyörä alle Oulun Nallikarissa. Meiltä saat myös lukon, mikäli joudut säilyttämään pyörää vuokrauksen aikana lukitsemattomassa paikassa.

Maksutapoina hyväksymme yleisimmät liikunta- ja kulttuuriedut. Epassi ja Smartum ovat valittavissa maksutavoiksi verkkokaupassamme (toimii vain yhdelle pyörälle kerrallaan). Edenredillä maksavien tulee lähettää sähköpostiviesti osoitteeseen info@nallikarisafaris.fi, ja teemme varauksen manuaalisesti. Maksu suoritetaan Edenred-mobiilisovelluksessa vastaavalle summalle.


Vuokraushinta:

Kaupunkipyörä + kypärä: 20 € / yhden yön yli


Kesäkaudella 1.6.–31.8. Elämyskeskuksemme palvelee päivittäin klo 10–20. Kun teet pyörän varauksen vähintään yhden yön yli, voit noutaa ja palauttaa pyörän mihin tahansa kellonaikaan aukioloaikojemme puitteissa.

Olethan yhteydessä numeroon +358 20 731 0110 tai sähköpostitse osoitteeseen info@nallikarisafaris.fi, mikäli:

  • haluat vuokrata kaupunkipyöriä suuremmalle, vähintään neljän hengen ryhmälle, eikä varauskalenterissa ole riittävästi kalustoa vapaana.

  • haluat vuokrauksen toimituksen ja/tai noudon kanssa apua (toimitus + nouto alkaen 100 €, riippuen pyörien määrästä).