Siirry sisältöön
Alkaen 35,00 € / 2 h
Valitse päivämäärä nähdäksesi tarkan hinnoittelun.

Kauppias

Nallikari Safaris info@nallikarisafaris.fi +358 20 731 0110 Y-tunnus: 2833573-4 Kauppiaan ehdot

Vuokraa SUP-lauta varusteineen Oulun Nallikarista ja nauti kaupungin kauneimmista maisemista omatoimisesti.

Kesäkaudella 1.6 - 31.8 vuokraamomme on avoinna joka päivä klo 13 - 18 (säävarauksella).

Muina ajankohtina palvelemme tilauksesta.

Varmistaaksesi, että välineitä on vapaana toivomanasi ajankohtana, suosittelemme tekemään ennakkovarauksen varausjärjestelmämme kautta. Katso vain kalenterista vapaa ajankohta ja tee varaus!

Tilauksen maksutapana käyvät myös yleisimmät liikunta- ja kulttuuriedut. Epassi ja Smartum ovat valittavissa maksutavoiksi suoraan verkkokaupassamme (toimii vain yhdelle välineelle kerrallaan). Edenredillä maksaessasi valitse verkkokaupassamme maksutavaksi tilisiirto ja suorita maksu vastaavalle summalle Edenred mobiilisovelluksessa (Finnaction Oy). Käsittelemme tilauksesi tämän jälkeen.

Vuokrattavia SUP-lautojamme ovat:

  • Wavehunter Ambassador 10'6" Wooden SUP lauta, joka on laadukas, ilmatäytteinen, allround-tyyppinen SUP-lauta yleiskäyttöön ja retkeilyyn. Sen kantavuus on 120 kg.

  • Gymstick Ozean Triton 335 SUP lauta, joka on kaikentasoisille soveltuva, suurikokoinen ja virtaviivainen SUP-lauta, joka tarjoaa tasaista ja vauhdikasta melontaa pitkille lenkeille. Sen kantavuus on 150 kg.

SUP-laudan vuokraan sisältyy aina mela, kelluntaliivi sekä turvallisuusohjeistus ja pikaopastus SUP-lautailuun.


SUP-lautojen vuokraushinnat:

  • 2 tuntia: 35 €

  • 3 tuntia: 40 €

  • 4 - 5 tuntia: 45 €

  • 6 - 8 tuntia: 50 €

Vuokraamokonttimme sijaitsee Vellamontiellä Nallikarissa, viihtyisän Mustasalmen rannalla, joka on myös yksi Oulun melontareitistön rantautumispaikoista. Perille löydät kulkemalla Vellamontien päästä noin 100 metriä pyörätietä pitkin oikealle.

Oulu on upea SUP-lautailukohde, joka tarjoaa luonnonkauniita maisemia yllättävän lähellä keskustaa ja toisaalta mukavan erilaisen perspektiivin kaupunkimaisemiin. Mustasalmi on erityisen upea melontakohde, joka tarjoaa helpon yhteyden niin Oulujokisuistoon kuin merelle.

Lähde omatoimiselle retkelle yksin tai vaikkapa perheen tai kavereiden kesken.

Mikäli haluat vuokrata SUP-laudan useammalle päivälle, ota yhteyttä: +358 20 731 0110 / info@nallikarisafaris.fi