Siirry sisältöön
1 - Wavehunter Ambassador 10'6" Wooden SUP lauta
2 - Wavehunter Ambassador 10'6" Wooden SUP lauta
3 - Wavehunter Ambassador 10'6" Wooden SUP lauta
4 - Wavehunter Ambassador 10'6" Wooden SUP lauta
5 - Gymstick Ozean Triton 335 SUP lauta
6 - Gymstick Ozean Triton 335 SUP lauta
7 - Gymstick Ozean Triton 335 SUP lauta
8 - Gymstick Ozean Triton 335 SUP lauta
Alkaen 30,00 € / 8 h
Valitse päivämäärä nähdäksesi tarkan hinnoittelun.

Kauppias

Nallikari Safarisinfo@nallikarisafaris.fi+358 20 731 0110Y-tunnus:2833573-4Kauppiaan ehdot

Vuokraa SUP-lauta varusteineen Oulun Nallikarista ja nauti kaupungin kauneimmista maisemista omatoimisesti.

Vuokraamomme sijaitsee kenties Oulun parhaalla paikalla, Oulujokisuiston melontareitistön rantautumispaikalla, aivan merellisen Oulun ytimessä, Nallikarin rannan edustalla Aalto-hotellirakennuksen alakerrassa katutasossa.

Lisäksi meillä on konttivuokraamo Mustasalmen rannalla, josta voimme luovuttaa SUP-laudat esimerkiksi tuulisina päivinä. Tällöin pääset aloittamaan melontasi suoraan suojaisesta Mustasalmesta, josta pääsee hetkessä Oulujokisuistoon.
Oulujokisuiston melontareitistö

Oulujokisuiston melontareitistön rantautumispaikalla sijaitseva Nallikari tarjoaa upeat puitteet SUP-lautailulle, sillä suoraan vuokraamoltamme pääset joko merelle tai Oulujokisuistoon, jonne päästäksesi voit valita reitiksesi luonnonkauniin Mustasalmen tai vaikkapa kulttuurimaisemaa tarjoavan Toppilansalmen. Lähde omatoimiselle retkelle yksin tai vaikkapa perheen tai kavereiden kesken.

Kesäkaudella, 1.6 - 31.8, vuokraamomme on avoinna joka päivä kello 10:00 - 20:00 (säävarauksella). Välineiden saatavuuden varmistamiseksi toivomanasi ajankohtana suosittelemme tekemään ennakkovarauksen varausjärjestelmämme kautta. Tarkista vain kalenterista vapaa ajankohta ja tee varaus!


Mitä jos tuuli yllättää Nallikarissa vuokrauspäivänä?

Ei hätää! Meillä on varasuunnitelma: Voit noutaa SUP-laudat vain muutaman minuutin kävelymatkan päässä suoraan Mustasalmen rannalta, jossa sijaitsee yksi vuokraamokonteistamme. Näin pääset aloittamaan SUP-lautailun suoraan suojaisilta vesiltä (ilmoitamme sinulle erikseen, mikäli vaihdamme lähtöpaikan)


Tilauksen maksutapoina hyväksymme myös yleisimmät liikunta- ja kulttuuriedut. Epassi ja Smartum ovat valittavissa maksutavoiksi suoraan verkkokaupassamme, mutta huomioithan, että tämä toimii vain yhden välineen kohdalla kerrallaan. Mikäli haluat maksaa Edenredillä, ota yhteyttä sähköpostitse, niin hoidamme tilauksen manuaalisesti.

Välinevuokrauksia on saatavilla myös lahjakorttina.


Vuokraushinnat:

  • 2 tuntia: 30 €

  • 3 tuntia: 35 €

  • 5 tuntia: 45 €

  • 8 tuntia: 50 €


Vuokrattavia SUP-lautojamme:

  • Wavehunter Ambassador 10'6" Wooden SUP lauta, joka on laadukas, ilmatäytteinen, allround-tyyppinen SUP-lauta yleiskäyttöön ja retkeilyyn. Sen kantavuus on 120 kg.

  • Gymstick Ozean Triton 335 SUP lauta, joka on kaikentasoisille soveltuva, suurikokoinen ja virtaviivainen SUP-lauta, joka tarjoaa tasaista ja vauhdikasta melontaa pitkille lenkeille. Sen kantavuus on 150 kg.

Vuokraamme SUP-lautoja ryhmille myös varauskalenterissa näkyvien aikojen ulkopuolella ja toimitettuna myös muualle Oulussa. Mikäli ryhmäkokosi on vähintään 4 henkilöä tai haluat vuokrata SUP-laudan useammalle päivälle, ota yhteyttä +358 20 731 0110 / info@nallikarisafaris.fi