Siirry sisältöön
Talvivaatteet
Valitse päivämäärä nähdäksesi tarkan hinnoittelun.

Kauppias

Nallikari Safarisinfo@nallikarisafaris.fi+358 20 731 0110Y-tunnus:2833573-4Kauppiaan ehdot

Lähde omatoimiseen seikkailuun Oulun Nallikarin lumoavaan talvimaisemaan, varustautuneena täydellisesti meidän lämpimiin talvivaatteisiimme! Vaatteet ovat helposti varattavissa varausjärjestelmämme kautta ja sisältävät haalarit, talvisaappaat, pipon ja hanskat.

Elämyskeskuksemme sijaitsee ehkä Oulun parhaalla paikalla, aivan merellisen Oulun ytimessä, Nallikarin jäätyneen meren edustalla, Aalto-hotellirakennuksen alakerrassa katutasossa.


Korkealaatuiset lämpimät haalarit pitävät sinut lämpimänä kylmimmilläkin keleillä. Lisäksi saat vedenpitävät talvisaappaat, jotka pitävät jalkasi kuivina ja lämpiminä. Lämmin pipo ja käytännölliset hanskat täydentävät asusteesi.

Vaatteet voit vaihtaa mukavasti elämyskeskuksessamme, joka sijaitsee upealla paikalla Nallikarin rannalla, jäätyneen meren äärellä. Kävele meren jäällä, tutustu Hietasaaren ja Nallikarin upeaan luontoon, ja jos onni on myötä, ihaile illalla taivaalla loistavia revontulia.

Kokemukseesi lämpöä ja tunnelmaa lisäävät Hietasaaren alueen tulentekopaikat. Meiltä voit ostaa polttopuut (10,00 € / säkki) ja vuokrata pulkat, joilla kuljettaa niitä sekä kahvipannut ja tulentekovälineet täydellistä ulkoilupäivää varten.

Alueelta löytyy lisäksi upeat mahdollisuudet liukulumikenkäilyyn, maastopyöräilyyn ja pilkkimiseen, joten voit nauttia talvisesta luonnosta juuri sinulle sopivalla tavalla. Näihinkin aktiviteetteihin meiltä löytyvät vuokravälineet.

Tule kokemaan Nallikarin talvi – vuokraa talvivaatteet meiltä ja koe unohtumattomia hetkiä lumoavassa talvimaisemassa!


Talvivaatteiden vuokraushinnat (sis. alv 24%):

Ryhmäkoko:

1 henkilö

  • 3 tuntia: 40 € / henkilö

  • 8 tuntia: 45 € / henkilö

2 henkilöä

  • 3 tuntia: 35 € / henkilö

  • 8 tuntia: 40 € / henkilö

3 - 4 henkilöä

  • 3 tuntia: 30 € / henkilö

  • 8 tuntia: 35 € / henkilö

5 - 9 henkilöä

  • 3 tuntia: 25 € / henkilö

  • 8 tuntia: 35 € / henkilö

10 henkilöä tai enemmän:

  • 3 tuntia: 25 € / henkilö

  • 8 tuntia: 32 € / henkilö

Vuokraamme talvivaatteita pidemmillekin ajoille, jopa yli viikoksi kerrallaan. Ota yhteyttä info@nallikarisafaris.fi ja pyydä tarjous, mikäli haluat vuokrata talvivaatteet pidemmälle ajalle.

Huomioithan, että talvivaatteiden vuokraushinnat ovat edullisemmat, mikäli ne vuokrataan osana opastettuja palveluitamme.

Mikäli haluat vuokrata talvivaatteet useammalle päivälle, ota yhteyttä: +358 20 731 0110 / info@nallikarisafaris.fi