Siirry sisältöön
Fatbike safari Nallikarissa
49,00 € / 2 h 30 min
Hinta sisältää 1 henkilön.

Tuoteoptiot

Kauppias

Nallikari Safarisinfo@nallikarisafaris.fi+358 20 731 0110Y-tunnus:2833573-4Kauppiaan ehdot

Nauti rentouttavista luonnon maisemista läskipyöräillen yllättävän lähellä Oulun keskustaa.


Tämä on yleinen safari, jossa ei ole minimiosallistujamäärää. Katso vain kalenterista vapaa päivä ja tee varaus!

Mikäli ryhmäkokosi on vähintään neljä henkilöä ja haluaisit tilata yksityissafarin vain sinun ryhmällesi, voit valita palveluksi Fatbike safarin Nallikarissa ryhmille


Nallikari Experience Center

Nallikarin Elämyskeskus


Seikkailumme alkaa Nallikarin Elämyskeskuksesta, joka sijaitsee aivan Nallikarin rannan edustalla, Nallikari Aalto -hotellirakennuksen alakerrassa, osoitteessa Nallikarinranta 10.

Kun oppaamme ovat kouluttaneet pyörien käytön ja käyneet turvallisuusasiat läpi, suuntaamme Nallikarin kauniita merenranta- ja metsäalueita halkovalle reitille. Safari seuraa sekä polkupyöräreittejä että polkuja. Retken aikana saatetaan käydä myös Pikisaaressa tai Meri-Toppilan maastopoluilla ja talvella pyöräilemme myös meren jäällä, mikäli sää sallii.

Fatbike on polkupyörä, jossa on ylisuuret renkaat. Niiden alhainen ilmanpaine mahdollistaa ajamisen epävakailla alustoilla, kuten lumella, hiekalla, suolla tai mudassa. Safari soveltuu kenelle tahansa peruskuntoiselle henkilölle.


  • Hinta: 49,00 € / hlö

  • Hinta sisältää: opastuksen sekä fatbiken ja kypärän

  • Lisäpalvelut:

  • Talvivaatteet (sis. haalarit, talvisaappaat, hanskat ja pipo): 20,00 € / hlö


  • Lähtöpaikka: Nallikari Safariksen Elämyskeskus (Nallikarinranta 10, 90510, Oulu - Aalto-hotellirakennuksen alakerta) (tarkat ohjeet lähtöpaikasta saat sähköpostiisi varauksen jälkeen)

  • Kesto: 2 tuntia

  • Kenelle: Yli 12-vuotiaille

  • Kielet: suomi ja englanti

  • Sesonki: Ympäri vuoden

  • Julkisen liikenteen kulkuyhteydet: Bussi nro 15 Kaupungintalo-Nallikari 30 min. välein.


Tilauksen maksutapana käyvät myös yleisimmät liikunta- ja kulttuuriedut. Epassi ja Smartum ovat valittavissa maksutavoiksi suoraan verkkokaupassamme (poislukien ryhmäpalvelut). Edenredillä maksaessasi, ota yhteyttä meihin sähköpostilla, niin teemme varauksen manuaalisesti.

Palvelu on tilattavissa myös lahjakorttina.

Järjestämme yksityisiä safareita jopa yli 40 henkilön ryhmille, joten mikäli et löydä varauskalenteristamme sinulle sopivaa ajankohtaa ja haluaisit tilata yksityisen fatbike-safarin, ota yhteyttä: +358 20 731 0110 / info@nallikarisafaris.fi