Siirry sisältöön
Liukulumikenkäilysafari Nallikarissa
59,00 € / 2 h 30 min
Hinta sisältää 1 henkilön.

Kauppias

Nallikari Safarisinfo@nallikarisafaris.fi+358 20 731 0110Y-tunnus:2833573-4Kauppiaan ehdot

Koe Nallikarin talviset puisto- ja merenrantamaisemat ohjatusti liukulumikenkäillen.


Tämä on yleinen safari, jossa ei ole minimiosallistujamäärää. Katso vain kalenterista vapaa päivä ja tee varaus!

Mikäli haluat varata liukulumikenkäilysafarin vain omalle ryhmällesi valitsemanasi päivänä, valitse vaihtoehdoksi yksityinen liukulumikenkäilysafari Nallikarissa tai Pilpasuolla.

Nallikari Experience Center

Nallikarin Elämyskeskus


Seikkailumme alkaa Nallikarin Elämyskeskuksesta, jossa vaihdamme päällemme talvivaatteet. Elämyskeskus sijaitsee suoraan Nallikarin rannan edustalla, Nallikari Aalto -hotellirakennuksen alakerrassa, osoitteessa Nallikarinranta 10. Aluksi puemme päällemme talvivaatteet, asetamme sauvat oikealle korkeudelle ja tutustumme välineiden käyttöön. Tämän jälkeen aloitamme retken jäätyneen meren yli Hietasaaren kauniisiin talvisiin metsä- ja puistomaisemiin.

Liukulumikenkäily tarjoaa aktiivisen tavan kokea jäätynyt meri ja eräitä alueen kauneimmista maisemista. Retki ei vaadi aiempaa kokemusta, ja sopii kaikille peruskuntoisille.


  • Hinta: 59,00 € / hlö

  • Hinta sisältää: Talvivaatteet (haalarit, talvisaappaat, pipo ja hanskat), vaatteidenvaihtotila ja omien tavaroiden säilytysmahdollisuus Nallikarin Elämyskeskuksessamme, opastus, liukulumikengät ja sauvat, otsalampun (jos on pimeää)


Huom! Mikäli koet, että sinulla on itselläsi riittävän lämpimät talvivaatteet, voit syöttää kassalla koodin EIHAALAREITA. Tällöin haalarit eivät sisälly hintaan, ja palvelun hinta on 49 €.


  • Kausi: Joulukuusta huhtikuun puoliväliin, lumitilanteen mukaan.

  • Kesto: 2 tuntia 30 minuuttia, sisältäen talvivaatteiden vaihdon.

  • Kielet: Suomi, Englanti

  • Lähtöpaikka: Nallikari Safariksen Elämyskeskus (Nallikarinranta 10, 90510, Oulu - Aalto-hotellirakennuksen alakerta) (tarkat ohjeet lähtöpaikasta saat sähköpostiisi varauksen jälkeen)

  • Varaukset: Vähintään 12 tuntia etukäteen

  • Kenelle: Soveltuu yli 12-vuotiaille (alle 16-vuotiaat osallistujat vanhemman seurassa).


Tilauksen maksutapana käyvät myös yleisimmät liikunta- ja kulttuuriedut: Epassi ja Smartum ovat valittavissa maksutavoiksi suoraan verkkokaupassamme. Edenredillä maksaessasi ota yhteyttä yhteystietoihimme, jolloin teemme varauksen manuaalisesti.

Palvelu on tilattavissa myös lahjakorttina.

Järjestämme myös yksityisiä safareita jopa yli 50 hengen ryhmille. Mikäli haluaisit tilata yksityisen safarin, ota yhteyttä info@nallikarisafaris.fi / 020 731 0110.