Siirry sisältöön
Melontasafari Nallikarista Oulujokisuistoon
49,00 €
39,00 €
Rainbow Oasis -peruskajakki (1)
Rainbow Oasis -peruskajakki (10)
Rainbow Oasis -peruskajakki (2)
Rainbow Oasis -peruskajakki (3)
Rainbow Oasis -peruskajakki (4)
Rainbow Oasis -peruskajakki (5)
Rainbow Oasis -peruskajakki (6)
Rainbow Oasis -peruskajakki (7)
Rainbow Oasis -peruskajakki (8)
Rainbow Oasis -peruskajakki (9)
Rainbow Oasis Max Expedition -tilavampi peruskajakki
Dagger Stratos 14.5 L -retki-/merikajakki
North Shore Aspect RM LV -merikajakki

Kauppias

Nallikari Safarisinfo@nallikarisafaris.fi+358 20 731 0110Y-tunnus:2833573-4Kauppiaan ehdot

Oulussa olemme onnekkaita, sillä merialueemme ja Oulujokisuisto tarjoavat upeat ja suojaisat reitit melonnalle. Tämä safarimme tarjoaa mahdollisuuden kokea Oulun aivan erilaisesta perspektiivistä.

Melontasafari Nallikarista Oulujokisuistoon on suunniteltu juuri sinua varten. Et tarvitse aikaisempaa kokemusta melonnasta, mutta safari tarjoaa varmasti mukavan elämyksen myös kokeneemmalle melojalle.


Oulujokisuiston melontareitistö

Safari toteutetaan turvallisesti asiantuntevien ja kokeneiden oppaidemme johdolla. Ennen vesille lähtöä sinut koulutetaan melonnan alkeisiin, ja käymme läpi kaikki tarvittavat turvallisuusasiat, jotta voit nauttia retkestäsi huoletta. Käyttämämme kajakit ovat erityisen helppoja aloittelijoille. Ne ovat tukevia ja suuntavakaita melottavia.

Reitti tarjoaa sekä luonnonkauneutta että kulttuurimaisemaa, sillä safari vie sinut Nallikarista luonnonkauniin Mustasalmen kautta Oulujokisuiston upeisiin ja monipuolisiin maisemiin. Kiertelemme suiston lukuisia saaria, ja saatamme myös vierailla Torinrannassa. Nallikari toimii yhtenä Oulujokisuiston melontareitistön virallisista rantautumispaikoista, josta kolme eri vesikanavaa johtaa Oulujokisuistoon. Nopeammille ryhmille paluureitti Nallikariin voi olla eri kuin menoreitti.

Mitä teemme jos tuuli yllättää Nallikarissa?

Ei hätää! Meillä on varasuunnitelma: Aloitamme melontasafarin vain muutaman minuutin kävelymatkan päässä suoraan Mustasalmen rannalta, jossa sijaitsee yksi vuokraamokonteistamme. Näin pääsemme aloittamaan melonnan suoraan suojaisilta vesiltä (ilmoitamme sinulle erikseen, mikäli vaihdamme lähtöpaikan)

Tällä yleisellä safarilla ei ole minimiosallistujamäärää, joten voit liittyä seikkailuun yksin, perheen tai ystävien kanssa. Valitse vain vapaa päivä kalenteristamme, ja elämyksesi on valmis alkamaan!


  • Hinta: 49 € / hlö

    • Hintaan sisältyy: Melonnanohjaus, kajakit, liivit, mela, aukkopeite, vaatteidenvaihtotila ja omien tavaroiden säilytysmahdollisuus Nallikarin Elämyskeskuksessamme, wc-mahdollisuus.

  • Milloin: 1.6. - 31.8.

  • Lähtöpaikka: Nallikari Safariksen Elämyskeskus (Nallikarinranta 10, 90510, Oulu - Aalto-hotellirakennuksen alakerta) (tarkat ohjeet lähtöpaikasta saat sähköpostiisi varauksen jälkeen)

  • Kesto: 3 tuntia

  • Kenelle: Soveltuu yli 12-vuotiaille (alle 16-vuotiaiden osallistujien tulee olla huoltajan seurassa).

  • Kieli: Suomi ja englanti


Tilauksen maksutapana käyvät myös yleisimmät liikunta- ja kulttuuriedut.

Epassi ja Smartum ovat valittavissa maksutavoiksi suoraan verkkokaupassamme (poislukien ryhmäpalvelut). Edenredillä maksaessasi ota meihin yhteyttä sähköpostilla tai puhelimitse, niin teemme varauksen manuaalisesti.


Järjestämme tilauksesta yksityisiä melontasafareita, jopa yli 50 hlö ryhmille kerrallaan. Mikäli et löydä varauskalenterista sinulle sopivaa ajankohtaa, suunnittelet esimerkiksi yrityksesi virkistyspäivää tai haluaisit tilata palvelun suuremmalle ryhmälle, ota rohkeasti yhteyttä info@nallikarisafaris.fi / 020 731 0110.