Siirry sisältöön
Fatbike safari Virpiniemessä
Hinta sisältää 1 henkilön.

Tuoteoptiot

Kauppias

Nallikari Safarisinfo@nallikarisafaris.fi+358 20 731 0110Y-tunnus:2833573-4Kauppiaan ehdot

Koe opastuksessamme Oulun alueen monipuolisimman fatbike-kohteen vaihtelevat maastot, korkeuserot ja merinäköala.

Tämä on vähintään viikkoa ennen palvelun toteutumista varattava yksityissafari min. 4 hlö ryhmälle. Vapaat ajat näet suoraan kalenteristamme ja mikäli et löydä kalenterista sopivaa aikaa, voit olla myös yhteydessä suoraan meihin ja tiedustella varaustilannettamme: info@finnaction.fi / 020 731 0110.

Mikäli ryhmäkokosi on alle neljä henkilöä, voit valita safarin osallistujamääräksi 4 henkilöä tai osallistua esimerkiksi yksittäisillekin osallistujille tarkoitettuun kiertoajeluun maastopyörillä.

Virpiniemi on erinomainen maastopyöräilykohde, joka tarjoaa vaihtelevaa maastoa, korkeuseroja ja peräti merinäköalan. Reittimme kulkee Runtelinharjun kautta ja pääsemme näkemään perämeren kauneimmillaan korkean harjun päältä. Fatbike on polkupyörä, jossa on ylisuuret renkaat ja alhainen ilmanpaine, joten niillä on mahdollista ajaa myös pehmeillä ja epävakailla alustoilla. Safari toteutetaan laadukkaalla ja aina huolletulla maastopyöräkalustolla. Safari soveltuu kenelle tahansa perusterveelle henkilölle.

Hinta: 59 € / hlö (sis. alv)

Hinta sisältää: Opastuksen, fatbike-pyörän sekä kypärän

Lisäpalvelut: Makkarat ja nokipannukahvit avotulella (12,50 € / hlö)

Milloin: Sulan maan aikana

Osallistujamäärä: 4 - 12 hlöä (pyydä tarjous suuremmille ryhmille)

Varaukset: Viimeistään viikkoa ennen

Lähtöpaikka: Virpiniemien pysäköintialue, Virpiniementie 30, 90820 Oulu

Kesto: 2 - 2,5 tuntia

Kielet: suomi, englanti

Järjestämme tilauksesta fatbike-safareita myös suuremmille, jopa yli 40 hlö ryhmille kerrallaan. Mikäli et löydä varauskalenterista sinulle sopivaa ajankohtaa, suunnittelet esimerkiksi yrityksesi virkistyspäivää tai haluaisit tilata palvelun suuremmalle ryhmälle, ota yhteyttä info@nallikarisafaris.fi / 020 731 0110.