Siirry sisältöön
Liukulumikenkäilysafari Pilpasuolla ryhmille
Hinta sisältää 1 henkilön.

Tuoteoptiot

Kauppias

Nallikari Safarisinfo@nallikarisafaris.fi+358 20 731 0110Y-tunnus:2833573-4Kauppiaan ehdot

Koe Oulun upeimmat talvimaisemat ohjatusti liukulumikenkäillen.


Tapaamme Pilpasuon parkkipaikalla noin 25 min ajomatkan päässä Oulun keskustasta. Aluksi säädämme lumikengät jalkineisiin sopiviksi, asetamme sauvat oikealle korkeudelle ja tutustumme välineiden käyttöön.

Tämän jälkeen aloitamme safarin umpihangessa lumisen metsän läpi kauniille Pilpasuolle, jonka yli taivaltaessamme suon tutustumme samalla Oulun seudun kauneimpiin talvimaisemiin. Pilpasuolla tuntuu kuin aika olisi pysähtynyt, sillä alue on kehittynyt muinaiselle 3000 vuotta vanhalle merenrantaniitylle.

Pilpasuo kuuluu valtakunnalliseen soidensuojeluohjelmaan sekä EU:n Natura 2000 -hankkeeseen, jolla pyritään tukemaan luonnon monimuotoisuutta ja turvaamaan luontodirektiivissä määriteltyjen eläin- ja kasvilajien elinympäristöjä. Pilpasuon monimuotoinen luonto tekeekin siitä suotuisan paikan eri eläinlajeille ja alueella tavataan myös uhanalaisia kasvi- ja eläinlajeja.

Safarin aikana pääset kuulemaan Pilpasuon historiasta ja eliöstöstä oppaamme kertomana. Safareita toteutetaan niin päiväsaikaan kuin otsalamppujen valossa iltapimeällä, jolloin ripauksella onnea päästään myös ihailemaan kaunista tähtitaivasta tai peräti revontulia.

Retki ei vaadi aiempaa kokemusta liukulumikenkien käytöstä ja sopii kaikille peruskuntoisille osallistujille. Safari toteutetaan aina laadukkailla varusteilla.

 • Hinta: 49 € / henkilö

  • Hintaan sisältyy: Opastus, liukulumikengät, sauvat ja otsalamppu

 • Lisäpalvelut:

  • Makkarat ja pannukahvit (12,50 € / henkilö)

 • Milloin: 1.1. - 31.3.

 • Ryhmäkoko: 4 - 12 hlöä (ota yhteyttä, mikäli ryhmäkokosi on suurempi)

 • Tapaaminen: Pilpasuon parkkipaikalla (tarkemmat ohjeet sähköpostiin ilmoittautumisen jälkeen)

 • Kesto: 2 - 3 tuntia

 • Kenelle: Yli 12 vuotiaille

 • Kieli: Suomi ja englanti
   

Huomioithan, että esimerkiksi kovan lumisateen vuoksi tien tukkeutuessa Pilpasuolle pääsy saattaa estyä, jolloin toteutamme safarin vaihtoehtoisella reitillämme Sanginjoen ulkometsässä. Muutoksesta tiedotetaan aina erikseen.

Tilauksen maksutapana käyvät myös yleisimmät liikunta- ja kulttuuriedut.

Epassi ja Smartum ovat valittavissa maksutavoiksi suoraan verkkokaupassamme (poislukien ryhmäpalvelut).

Edenredillä tai Eazybreakilla maksaessasi valitse verkkokaupassamme maksutavaksi tilisiirto ja suorita maksu vastaavalle summalle palveluntarjoajien omissa aplikaatioissa (Finnaction Oy). Käsittelemme tilauksesi mahdollisimman pian.