Siirry sisältöön

Vuokraa kajakki varusteineen Oulun Nallikarista ja nauti kaupungin kauneimmista maisemista omatoimisesti.

Vuokraamomme sijaitsee kenties Oulun parhaalla paikalla, Oulujokisuiston melontareitistön rantautumispaikalla, aivan merellisen Oulun ytimessä, Nallikarin rannan edustalla Aalto-hotellirakennuksen alakerrassa katutasossa (Nallikarinranta 10).

Lisäksi meillä on konttivuokraamo Mustasalmen rannalla (Vellamontie), josta voimme luovuttaa kajakit esimerkiksi tuulisina päivinä. Tällöin pääset aloittamaan melontasi suoraan suojaisesta Mustasalmesta, josta pääsee hetkessä Oulujokisuistoon.


Oulujokisuiston melontareitistö

Kajakkien vuokraajille Nallikari tarjoaa upeat puitteet, sillä suoraan vuokraamoltamme pääset joko merelle tai Oulujokisuistoon, jonne päästäksesi voit valita reitiksesi luonnonkauniin Mustasalmen tai vaikkapa kulttuurimaisemaa tarjoavan Toppilansalmen. Lähde omatoimiselle melontaretkelle yksin tai vaikkapa perheen tai kavereiden kesken.

Kesäkaudella, 1.6 - 31.8, vuokraamomme on avoinna joka päivä kello 10:00 - 20:00 (säävarauksella). Välineiden saatavuuden varmistamiseksi toivomanasi ajankohtana suosittelemme tekemään ennakkovarauksen varausjärjestelmämme kautta. Tarkista vain kalenterista vapaa ajankohta ja tee varaus!

Tilauksen maksutapoina hyväksymme myös yleisimmät liikunta- ja kulttuuriedut. Epassi ja Smartum ovat valittavissa maksutavoiksi suoraan verkkokaupassamme, mutta huomioithan, että tämä toimii vain yhden välineen kohdalla kerrallaan. Mikäli haluat maksaa Edenredillä, ota yhteyttä sähköpostitse, niin hoidamme tilauksen manuaalisesti.

Välinevuokrauksia on saatavilla myös lahjakorttina.

Vuokrattavat kajakkimme ovat pääsääntöisesti erityisesti aloittelijoille soveltuvia peruskajakkeja, jotka ovat helppoja, tukevia ja suuntavakaita melottavia.

Vuokraamme kajakkeja ryhmille myös varauskalenterissa näkyvien aikojen ulkopuolella ja toimitettuna myös muualle Oulussa. Mikäli ryhmäkokosi on vähintään 4 henkilöä tai haluat vuokrata kajakin useammalle päivälle, ota yhteyttä +358 20 731 0110 / info@nallikarisafaris.fi

Meiltä on tilattavissa myös lahjakortti kajakkien vuokraukseen.