Siirry sisältöön

Vuokraa kajakki varusteineen Oulun Nallikarista ja nauti kaupungin kauneimmista maisemista omatoimisesti.

Kesäkaudella 1.6 - 31.8 vuokraamomme on avoinna joka päivä klo 13 - 18 (säävarauksella).

Muina ajankohtina palvelemme tilauksesta.

Varmistaaksesi, että välineitä on vapaana toivomanasi ajankohtana, suosittelemme tekemään ennakkovarauksen varausjärjestelmämme kautta. Katso vain kalenterista vapaa ajankohta ja tee varaus!

Tilauksen maksutapana käyvät myös yleisimmät liikunta- ja kulttuuriedut. Epassi ja Smartum ovat valittavissa maksutavoiksi suoraan verkkokaupassamme (toimii vain yhdelle välineelle kerrallaan). Edenredillä maksaessasi valitse verkkokaupassamme maksutavaksi tilisiirto ja suorita maksu vastaavalle summalle Edenred mobiilisovelluksessa (Finnaction Oy). Käsittelemme tilauksesi tämän jälkeen.

Vuokraamokonttimme sijaitsee Nallikarissa Vellamontiellä luonnonkauniin Mustasalmen rannalla, jossa sijaitsee yksi Oulujokisuiston melontareitistön rantautumispaikoista. Perille löydät, kun Vellamontien päästä kävelet noin 100 metriä pyörätietä pitkin oikealle. Mustasalmea pitkin pääset helposti melomaan joko Oulujokisuistoon tai merelle.

Vuokraamme kajakkeja ryhmille myös varauskalenterissa näkyvien aikojen ulkopuolella ja toimitettuna myös muualle Oulussa. Mikäli ryhmäkokosi on vähintään 4 henkilöä tai haluat vuokrata kajakin useammalle päivälle, ota yhteyttä +358 20 731 0110 / info@nallikarisafaris.fi

Oulu on upea melontakohde, joka tarjoaa luontoelämyksiä yllättävän lähellä keskustaa sekä kaupunkimaisemia mukavan erilaisesta perspektiivistä. Lähde omatoimiselle melontaretkelle esimerkiksi perheen tai kavereiden kesken.

Vuokrakalustomme koostuu erityisesti aloittelijoille soveltuvista Rainbow Oasis -kajakeista. Ne ovat helppoja, tukevia ja suuntavakaita melottavia. Kajakit soveltuvat parhaiten päiväretkeilyyn, mutta niillä onnistuu myös yön yli retkeily.

Kajakeissa on etu- ja takapakkausluukut, 4-pistejalkatuet ja kansiverkko. Melojan koko S-XL.

Kajakin vuokraan sisältyvät aina myös mela, aukkopeite ja yleiskoon kelluntaliivi.

Melonnan päätyttyä noudamme ne myös pois.

Meiltä on tilattavissa myös lahjakortti kajakkien vuokraukseen.