Siirry sisältöön
Pilkkisafari Nallikarissa
65,00 €
55,00 €

Kauppias

Nallikari Safarisinfo@nallikarisafaris.fi+358 20 731 0110Y-tunnus:2833573-4Kauppiaan ehdot

Nallikarin edustalla sijaitseva Oulun merialue on erityisen kaunis talvella, tarjoten upeat talviset maisemat sekä loistavia paikkoja ahvenen pilkkimiseen.


Tämä retki on yleinen safari, jolle ei ole asetettu minimiosallistujamäärää. Valitse vain kalenterista vapaa päivä ja tee varaus!

Mikäli ryhmäsi on vähintään neljän henkilön suuruinen ja haluat järjestää pilkkiretken vain omalle ryhmällesi valitsemanasi päivänä, valitse vaihtoehdoksi yksityinen pilkkisafari.


Nallikari Experience Center

Nallikarin Elämyskeskus


Tapaamme Nallikarin Elämyskeskuksessa, jossa vaihdamme päällemme talvivaatteet. Elämyskeskus sijaitsee suoraan Nallikarin rannan edustalla, Nallikari Aalto -hotellirakennuksen alakerrassa, osoitteessa Nallikarinranta 10.

Elämyskeskuksesta lähdemme kävellen jäätä pitkin 5–15 minuutin matkan päässä sijaitseville kalastuspaikoille. Jos on tuulista tai pakkasta, oppaamme pystyttää jäälle pienen lämmitetyn teltan. Jokainen osallistuja saa mahdollisuuden kairata itse reiän jäähän, ja kalastusopas neuvoo, kuinka syötti kiinnitetään ja miten kalat houkutellaan iskemään pilkkiin. Retki ei edellytä aikaisempaa kalastuskokemusta.

Käytämme kaikuluotainta apunamme kalojen etsinnässä, ja voit luotaimesta nähdä, kuinka kalat reagoivat pilkkiin talvella.


Nice Sized Perches

Ripauksella onnea, safarin kruunaavat pannukarkeat ahvenet.


 • Hinnat:

  • Aikuiset: 65 €/hlö

  • Lapset (12-17v): 55 € / hlö

 • Hintaan sisältyy: Talvivaatteet (haalarit, talvisaappaat, pipo ja hanskat), vaatteidenvaihtotila ja omien tavaroiden säilytysmahdollisuus Nallikarin Elämyskeskuksessamme, opastus, lämmitetty pop-up-teltta, pilkkivavat, vieheet, syötit, jääkaira, pilkki-istuimet, nuotio jäällä, yksi pilkkikaikuluotain.

  Huom! Mikäli koet, että sinulla on itselläsi riittävän lämpimät talvivaatteet, voit syöttää kassalla koodin ILMANHAALAREITA. Tällöin haalarit eivät sisälly hintaan, ja palvelun hinta on 49 €. • Osallistujamäärä: 1 - 8 hlöä

 • Lähtöpaikka: Nallikari Safariksen Elämyskeskus (Nallikarinranta 10, 90510, Oulu - Aalto-hotellirakennuksen alakerta) (tarkat ohjeet kohtaamispaikasta saat sähköpostiisi varauksen jälkeen)

 • Alkamisaika: 9:00 (koska talvella kalat syövät aamulla)

 • Kesto: 3 tuntia

 • Sesonki: 1. tammikuuta - 31. maaliskuuta. Järjestämme yksityisiä pilkkiretkiä myös näiden aikojen ulkopuolella, jäätilanteesta riippuen.

 • Kielet: suomi ja englanti


Tilauksen maksutapana käyvät myös yleisimmät liikunta- ja kulttuuriedut.

Epassi ja Smartum ovat valittavissa maksutavoiksi suoraan verkkokaupassamme (poislukien ryhmäpalvelut).

Edenredillä maksaessasi ota yhteyttä sähköpostitse ja suorita maksu vastaavalle summalle Edenred mobiilisovelluksessa (Nallikari Safaris), niin teemme varauksen manuaalisesti.

Palvelu on tilattavissa myös lahjakorttina.