Siirry sisältöön
Tietoa meistä

Olemme vuonna 2017 perustettu Oulun seudulla toimiva matkailu- ja aktiviteettipalveluyritys, joka on syntynyt ammattitaidoksi jalostuneista harrastuksista ja intohimon kohteista. Ennen kaikkea yrityksen toiminta rakentuu halusta luoda hyvää fiilistä ja saada ihmisiä liikkumaan. Olemme erityisen ylpeitä oululaisesta osaamisesta ja Pohjois-Suomen upeasta luonnosta ja toivotamme jokaisen tervetulleeksi kokemaan ne omakohtaisesti.

Päasiallisia palveluitamme ovat laadukkaat opastetut kalastusmatkat niin kesällä kuin talvella, melonta-, fatbike- ja lumikenkäilysafarit sekä muut luontoelämykset ja liikuntapalvelut. Vuokraamme kalustoa omatoimisille retkille ja järjestämme yritysten työhyvinvointi- ja virkistystapahtumia.

Monipuolinen ammattitaustamme sisältää koulutukset muun muassa liikunnan, viestinnän, liiketalouden, autoilun ja puukäsitöiden aloilta. Liikunta- ja valmennuspalveluistamme vastaa lisensoitu ja Euroopan tasolla sertifioitu Personal Trainer.

Haastavatkin eräolosuhteet ja virtojen pyörteet puolestaan selättyvät Suomen puolustusvoimien sissikoulutuksella ja kokemuksella SM-tason koskimelonnasta - vuosikymmenten mittaisesta harrastuneisuudesta puhumattakaan.

Kalastusoppaamme omaa yli 20 vuoden kokemuksen kalastuksesta ja on suorittanut lain vaatiman vuokraveneenkuljettajan pätevyyden. Harteitamme leventää lisäksi mittava verkosto ystäviä ja yhteistyökumppaneita, joiden avulla järjestämme mitä tahansa mielesi halajaa.

Oli toiveissasi sitten yksittäinen aktiviteetti, virkistyspäivä tai kokonaisen yrityksen työhyvinvointiratkaisut, toimimme kuten mottomme kuuluu: tosissamme, mutta emme vakavasti. Voit siis olla varma, että toiveesi toteutuvat ammattimaisella otteella, mutta sopivaa pilkettä silmäkulmassa.


Henkilökuntamme:

Jarkko Auno

Toimitusjohtaja, osakas, opas (kalastus, melonta, maastopyöräily, lumikenkäily)

jarkko.auno(at)nallikarisafaris.fi

Jarkko ja hauki

Olen intohimoinen urheilukalastaja yli 20 vuoden ajalta, ja nykyään elämäntapani on suurhauen kalastus. Käytänkin suurimman osan vapaa-ajastani tämän majesteettisen otuksen jahtaamiseen. Lisäksi minulla on yli 15 vuoden kokemus melontaohjaajana toimimisesta ja olen vienyt ohjattaviani sekä koskille että merelle.

Kokemus perheyrityksessä työskentelystä pienestä pitäen on antanut vahvan pohjan yrittäjyydelle, ja yrittäjän ammattitutkinnon suorittaminen sekä kasvuyrityksen johtamisen koulutus yhdessä asiakaspalvelutaitojen, tuotteiden kehittämisen, tapahtumasuunnittelun ja erilaisten raporttien sekä laskelmien laatimisen kiinnostuksen kanssa ovat antaneet perustan menestyksekkäälle liiketoiminnalle.

Rakastan Oulua enkä halua koskaan muuttaa täältä pois. Perustin yrityksemme tarjotakseni asiakkaillemme saman mahdollisuuden kokea Oulun luonto, jonka itse olen saanut. Teen tätä sinua varten!

Voit seurata kalastusseikkailujani ja elämääni Instagramissa: https://www.instagram.com/jarkkoauno

Koulutus:

  • Melontaohjaaja

  • Vuokraveneen kuljettaja

  • Yrittäjän ammattitutkinto

  • Kasvuyrityksen johtaminen


Jarno Väistö

Markkinointipäällikkö, osakas, liikunta- ja valmennus

jarno.vaisto(at)finnaction.fi

Jarno Väistö

Koulutus ja kokemus

  • Medianomi (AMK)

  • Yli 10 vuoden kokemus kansainvälisistä viestintä- ja markkinointialan tehtävistä

  • Koulutettu ja lisensoitu Personal Trainer (Trainer4You, EHFA)

  • Sissikoulutus ja lähes 20 vuoden kokemus kalastuksesta ja eräolosuhteista


Iida Heikkala

Ohjelmapalveluiden tuottaja


Aksu Mikkola

Luonto-ohjaaja, melontaohjaaja


Ville Hännikäinen

Fatbike-opas


Pasi Pieniniemi

Luonto-ohjaaja


Lauri Härmä

Luonto-ohjaaja