Siirry sisältöön
Melontasafari Oulujokisuistoon ryhmille
Rainbow Oasis -peruskajakki (1)
Rainbow Oasis -peruskajakki (10)
Rainbow Oasis -peruskajakki (2)
Rainbow Oasis -peruskajakki (3)
Rainbow Oasis -peruskajakki (4)
Rainbow Oasis -peruskajakki (5)
Rainbow Oasis -peruskajakki (6)
Rainbow Oasis -peruskajakki (7)
Rainbow Oasis -peruskajakki (8)
Rainbow Oasis -peruskajakki (9)
Rainbow Oasis Max Expedition -tilavampi peruskajakki
Dagger Stratos 14.5 L -retki-/merikajakki
North Shore Aspect RM LV -merikajakki
Alkaen 140,00 € / 3 h
Valitse päivämäärä nähdäksesi tarkan hinnoittelun.

Tuoteoptiot

Kauppias

Nallikari Safarisinfo@nallikarisafaris.fi+358 20 731 0110Y-tunnus:2833573-4Kauppiaan ehdot

Oulujokisuisto tarjoaa upeat ja suojaisat reitit melonnalle. Tämä yksityissafari tarjoaa sekä luonnonkauneutta että kulttuurimaisemaa, sillä safari vie sinut Nallikarista luonnonkauniin Mustasalmen kautta Oulujokisuiston upeisiin ja monipuolisiin maisemiin.


Tämä on yksityissafari, joka on varattavissa vähintään kolme vuorokautta ennen palvelun alkua. Vapaat ajat näet suoraan kalenteristamme. Mikäli et löydä kalenterista sopivaa aikaa, voit myös olla yhteydessä suoraan meihin ja tiedustella varaustilannettamme osoitteesta info@nallikarisafaris.fi tai soittamalla numeroon 020 731 0110.

Mikäli olet liikkeellä yksin tai pienellä porukalla, voit osallistua myös yksittäisille henkilöille tarkoitettuun yleiseen melontasafariin Nallikarista Oulujokisuistoon


Safari toteutetaan turvallisesti asiantuntevien ja kokeneiden oppaidemme johdolla, joten et tarvitse aikaisempaa kokemusta melonnasta. Safari tarjoaa kuitenkin varmasti mukavan elämyksen myös kokeneemmalle melojalle. Ennen vesille lähtöä sinut koulutetaan melonnan alkeisiin, ja käymme läpi kaikki tarvittavat turvallisuusasiat, jotta voit nauttia retkestäsi huoletta. Käyttämämme kajakit ovat erityisen helppoja aloittelijoille. Ne ovat tukevia ja suuntavakaita melottavia.

Kiertelemme Oulujokisuiston lukuisia saaria, ja saatamme myös vierailla Torinrannassa. Nallikari toimii yhtenä Oulujokisuiston melontareitistön virallisista rantautumispaikoista, josta kolme eri vesikanavaa johtaa Oulujokisuistoon.

Tämä safari on mahdollista toteuttaa myös ilta-aikaan, jolloin pääset ihastelemaan Suomen yötöntä yötä aivan upeasta vesiperspektiivistä.


Mitä teemme jos tuuli yllättää Nallikarissa?

Ei hätää! Meillä on varasuunnitelma: Aloitamme melontasafarin vain muutaman minuutin kävelymatkan päässä suoraan Mustasalmen rannalta, jossa sijaitsee yksi vuokraamokonteistamme. Näin pääsemme aloittamaan melonnan suoraan suojaisilta vesiltä (ilmoitamme sinulle erikseen, mikäli vaihdamme lähtöpaikan)


Hinnat:

 • 1 henkilö: 140 € per henkilö (193 € per henkilö klo 21 jälkeen)

 • 2 henkilöä: 72 € per henkilö (99 € per henkilö klo 21 jälkeen)

 • 3 henkilöä: 62 € per henkilö (85 € per henkilö klo 21 jälkeen)

 • 4 henkilöä tai enemmän: 49 € per henkilö (68 € per henkilö klo 21 jälkeen)

Hintaan sisältyy: Melonnanohjaus, kajakit, liivit, mela, aukkopeite, vaatteidenvaihtotila ja omien tavaroiden säilytysmahdollisuus Nallikarin Elämyskeskuksessamme, wc-mahdollisuus.

 • Lisäpalvelut (+ 45 min safarin kestoon):

  • Makkarat lisukkeineen, kevyt jälkiruoka, virvoitusjuomat ja pannukahvit/tee nuotiolla valmistettuna: 17 € / hlö.

  • Pannukahvit/tee nuotiolla valmistettuna ja pientä purtavaa: 9 € / hlö.


 • Milloin: 15.5. - 30.9.

 • Lähtöpaikka: Nallikari Safariksen Elämyskeskus (Nallikarinranta 10, 90510, Oulu - Aalto-hotellirakennuksen alakerta) (tarkat ohjeet lähtöpaikasta saat sähköpostiisi varauksen jälkeen)

 • Kesto: 3 tuntia

 • Kenelle: Soveltuu yli 12-vuotiaille (alle 16-vuotiaiden osallistujien tulee olla huoltajan seurassa).

 • Kieli: Suomi ja englanti


Järjestämme tilauksesta yksityisiä melontasafareita, jopa yli 50 hlö ryhmille kerrallaan. Mikäli et löydä varauskalenterista sinulle sopivaa ajankohtaa, suunnittelet esimerkiksi yrityksesi virkistyspäivää tai haluaisit tilata palvelun suuremmalle ryhmälle, ota rohkeasti yhteyttä info@nallikarisafaris.fi / 020 731 0110.